ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2006, δυο χρόνια πριν την κατάρρευση της και την έναρξη της κηδεμονίας.

Αποκαλύφθηκαν ηχητικά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το 2009 - "Είμαι αιχμάλωτη"

Ο αμφιλεγόμενος εκπρόσωπος που είχε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2007 και το 2008, πριν την κατάρρευση της, πόσταρε στο Instagram ηχητικά μηνύματα που του είχε στείλει το 2008 και το 2009 στα οποία έλεγε πως είναι αιχμάλωτη, χωρίς κανένα δικαίωμα.

Όπως αποκαλύπτει ο παιδικός έρωτας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ η 'πριγκίπισσα της ποπ' ένιωθε πάντα παγιδευμένη και ότι οι δικοί της την εκμεταλλεύονται.

Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει πώς τελείωσε ο γάμος μέσα σε 55 ώρες

Ο Τζέισον Αλεξάντερ ήταν ο παιδικός έρωτας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Παντρεύτηκαν το 2004. Χώρισαν 55 ώρες αργότερα. Σήμερα αποκαλύπτει πώς ακυρώθηκε ο γάμος αυτός "και ήταν προειδοποιητικό καμπανάκι για όσα ακολούθησαν".

Η Britney Spears ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά σε σκηνή, αν δεν απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και κρατούσε κινητό στο χέρι

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς πανηγύρισε την πρώτη νίκη της (εξασφάλισε το ελεύθερο να οδηγεί), με μια βόλτα στο αγαπημένο της καφέ. Οι παπαράτσι τη συνέλαβαν να κρατάει κινητό, στο χέρι.

Η Mπρίτνεϊ Σπίαρς απασφάλισε, μετά την έγκριση δικαστηρίου να διαλέξει η ίδια το δικηγόρο της και την απόφαση της να κινηθεί εναντίον του πατέρα της.

Πόσα χρήματα έχουν πάρει από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αυτοί που της στέρησαν την ελευθερία της

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς απασφάλισε, μετά το ελεύθερο που της έδωσε δικαστής να επιλέξει η ίδια το δικηγόρο της -και όχι οι κηδεμόνες της- και την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι. Το New Yorker αποκάλυψε πόσα λεφτά έχουν πάρει -σε μισθούς- από εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

H Μπρίτνει Σπίαρς στο 29ο GLAAD Media Awards στο Beverly Hills

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς περνάει στην αντεπίθεση και μηνύει τον πατέρα της

Μετά την άδεια που της έδωσε δικαστήριο, να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο της, η Μπρίντεϊ Σπίαρς αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι και να τον μηνύσει για κατάχρηση της κηδεμονίας.

Britney Spears

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει στα δικαστήρια με μια αλλαγή που μπορεί να τη σώσει

Μετά την αποκάλυψη ότι ο δικηγόρος που είχε από το 2008 και πλήρωναν οι κηδεμόνες της, δεν κατέθεσε ποτέ αίτηση απελευθέρωσης της παρ' ότι του το είχε ζητήσει πολλάκις, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα συνεργαστεί με πρώην εισαγγελέα.

Η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τη συμπαράστασή της προς την Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε η Ελένη Φουρέιρα, σχετικά με την υπόθεση χειρισμού όλων των οικονομικών της από τον πατέρα της, και τις προσπάθειες της τραγουδίστριας να απαλλαγεί.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα 29α GLAAD Media Awards στο Μπέβερλι Χιλς, τον Απρίλιο του 2018.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κλήθηκε στο Κογκρέσο για να αλλάξει τους νόμους της "σκλαβιάς" της

Μια μέρα μετά την απόφαση ανώτατης δικαστή να παραμείνει "σκλάβα" του πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κλήθηκε να αφηγηθεί την ιστορία της στο Κογκρέσο και να προωθήσει κοινωνικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις που αφορούν τουλάχιστον 1.3 εκατομμύρια Αμερικανούς. Κατέθεσε και νέο αίτημα απελευθέρωσης.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νιώθει "Ντροπή και θλίψη" για το ντοκιμαντέρ της ζωής της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νιώθει "Ντροπή και θλίψη" για το ντοκιμαντέρ της ζωής της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά για το ντοκιμαντέρ των New York Times που διηγείται πως βρέθηκε να είναι 12 χρόνια υπό την ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της. Το αποτέλεσμα την έχει απογοητεύσει απόλυτα.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον

Σε ένα μήνυμα που ανήρτησε σήμερα στο Instagram, ο Τίμπερλεϊκ ζήτησε συγγνώμη από την Σπίαρς, αλλά και από την Τζάνετ Τζάκσον. "Νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα".

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα 29α GLAAD Media Awards στο Μπέβερλι Χιλς, τον Απρίλιο του 2018.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αγωνίζεται για να "απαλλαγεί" από την κηδεμονία του πατέρα της

Η Σπίαρς, έπειτα από μια νευρική κατάρρευση, μερικές αποτοξινώσεις και νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές, κρίθηκε ακατάλληλη να αποφασίζει για τη ζωή των παιδιών της, αλλά και τη δική της. Και γι'αυτό τη θέση πήρε ο πατέρας της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε εκδήλωση στο Μπέβερλι Χιλς τον Απρίλιο του 2018

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα δικαστήρια για να απαλλαγεί από τον πατέρα της

Η 38χρονη τραγουδίστρια κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας να μην ανατεθεί και πάλι ο έλεγχος των προσωπικών και επιχειρηματικών υποθέσεών της στον πατέρα της, ο οποίος έχει αυτό τον ρόλο τα τελευταία 12 χρόνια.

H Britney Spears

#FreeBritney: Οι φαν της Britney Spears ανησυχούν για την ψυχική της υγεία

Αφορμή για την επανεμφάνιση του κινήματος "FreeBritney είναι κάποια συνθηματικά μηνύματα οπαδών της προς την ίδια, όπως το "φορέστε ροζ αν θέλετε βοήθεια". Εκείνη απάντησε δημοσιεύοντας βίντεο φορώντας ροζ ρούχα.