Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το μυστηριώδες ποστ που προκαλεί ανησυχία – Φωτογραφήθηκε με μία πετσέτα στο πρόσωπο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το μυστηριώδες ποστ που προκαλεί ανησυχία – Φωτογραφήθηκε με μία πετσέτα στο πρόσωπο
Η Μπρίτνει Σπίαρς Instagram@britneyspears

Ανησυχία και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους η τελευταία ανάρτηση της Μπρίτνει Σπίαρς, η οποία φωτογραφήθηκε με μία λευκή πετσέτα στο πρόσωπό της.

Πιστή στις αινιγματικές και άκρως τολμηρές αναρτήσεις της, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, η Μπρίτνει Σπίαρς δεν… απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας μία μυστηριώδη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, την οποία στην στην συνέχεια διέγραψε.

Η διάσημη σταρ της pop φωτογραφήθηκε με μία λευκή πετσέτα στο πρόσωπο, χωρίς να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ιδιαίτερα αινιγματικό ήταν και το μήνυμα με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει το εν λόγω στιγμιότυπο.

Θα προτιμούσα να τυφλωθώ. Τι αξίζει μια προσπάθεια; Απλά λέω!”, έγραψε χαρακτηριστικά, με τους περισσότερους χρήστες να στηρίζουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους αναφέροντας πως οι αναρτήσεις της αυτές “φωνάζουν” πως η Μπρίτνει έχει ανάγκη από βοήθεια.

Πολλοί μάλιστα συμπέραναν πως το ασυνήθιστο αυτό στιγμιότυπο είναι πιθανό να σχετίζεται με τα βίντεο που δημοσίευσε ο πρώην σύντροφός της Κέβιν Φέντερλαϊν, τα οποία απεικόνιζαν τη Μπρίτνει να μαλώνει με τους δυο γιούς της.

Το μυστηριώδες ποστ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε το συγκεκριμένο αινιγματικό ποστ την Παρασκευή (12/08), αλλά στην συνέχεια το διέγραψε, μάλλον, επειδή πολλοί θαυμαστές της τραγουδίστριας εξέφρασαν την ανησυχία τους στα σχόλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version