Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εκνευρίστηκε κι έφυγε μετά από ερώτηση για τον Πηλαδάκη – “Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός”

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εκνευρίστηκε κι έφυγε μετά από ερώτηση για τον Πηλαδάκη – “Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός”
Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου PAPADAKIS PRESS

Τη -δίκαιη- οργή της πρώην παίκτριας του Survivor έφερε μία ερώτηση δημοσιογράφου για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι. "Δεν θα πάρω την άδεια κανενός".

Τον εκνευρισμό της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έφερε η ερώτηση μίας δημοσιογράφου που συνέδεε τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη και το ενδεχόμενο η ίδια να συμμετάσχει στο All Star Survivor.

Η ατυχής -ομολογουμένως- ερώτηση σχετικά με το αν ο σύντροφός της “θα την άφηνε” να συμμετέχει στο ριάλιτι, εξόργισε την πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία ξεκαθάρισε με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο το αυτονόητο: Πως ” καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός”.

Μάλιστα, μετά την απάντησή της αποχώρησε αμέσως, αφού πρώτα είπε: “Αυτά έχω να πω και χαιρετώ”.

Ολόκληρη η απάντησή της:

“Ακούγεται όλο αυτό και γενικά είναι πάρα πολύ άσχημο να λέει κάποιος ότι αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης να πάω. Εγώ έχω να πω ότι σαν Ναυσικά είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου. Δεν περιμένω κανένας να μου δώσει άδεια. Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ ο ίδιος. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες. Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα