Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Στρίβειν δια του Survivor All Star – Η ερώτηση που την έκανε να αποχωρήσει

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Στρίβειν δια του Survivor All Star – Η ερώτηση που την έκανε να αποχωρήσει
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Instagram@nafsika_pan

"Σιγή ιχθύος" διατηρεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τα μελλοντικά της σχέδια και τις συζητήσεις για το Survivor All Star. Θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του reality επιβίωσης;

Πρεμιέρα κάνει το Survivor All Star στα μέσα Δεκέμβρη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και τα ραντεβού της εταιρείας παραγωγής Acun Medya με το κανάλι του Φαλήρου συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ όλα δείχνουν πως κάποια μεγάλα ονόματα έχουν “κλειδώσει” και ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ συνάντησε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η ίδια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα τη δούμε να αγωνίζεται στους στίβους μάχης του reality επιβίωσης για ακόμη μια φορά.

Η ίδια όχι μόνο δεν απάντησε αλλά αποχώρησε από τη συνέντευξη ευχαριστώντας τον ρεπόρτερ. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα δούμε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στον νέο κύκλο του παιχνιδιού, ωστόσο οι πληροφορίες του NEWS 24/7 αναφέρουν πως η πρώην παίτρια της κόκκινης ομάδας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια συνάντηση με τους υπεύθυνους του reality και δεν βρίσκεται μέσα στις ήδη υπάρχουσες επιλογές της παραγωγής, αφού πέρυσι αποχώρησε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα