Survivor All Star: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχουν “κλειδώσει” – Επιστροφή για μεγάλα ονόματα

Survivor All Star: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχουν “κλειδώσει” – Επιστροφή για μεγάλα ονόματα
Ο Γιώργος Λιανός instagram @survivorgreece

Σε τελική ευθεία οι συζητήσεις ανάμεσα στην Acun Medya και τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για το Survivor All Star. Ποιοι έχουν πει το μεγάλο "ναι" στην επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο.

Πολύ κοντά στην υλοποίηση του Survivor All Star βρίσκεται ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και όπως όλα δείχνουν, θα δούμε το ριάλιτι επιβίωσης στις οθόνες μας στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Τα ραντεβού της Acun Medya και της παραγωγής του ΣΚΑΪ με πρώην παίκτες του Survivor συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου υπογράφουν σύντομα, για να μπουν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας έχουν “κλειδώσει” την είσοδό τους στο παιχνίδι.

“Ναι” έχει πει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν έχει υπογράψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, από τους παίκτες του Survivor 2022, έχουν κάνει συζητήσεις ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά έφυγε νωρίς για λόγους υγείας, καθώς και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε εντυπωσιάσει με την αγωνιστικότητά της.

Όσον αφορά το Survivor του 2021, ραντεβού έχει κάνει με την παραγωγή ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος τα είχε πάει, επίσης, πολύ καλά και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να έχουν “κλειδώσει” τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο νέο Survivor.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πλάνα που προέβαλε η εκπομπή “Πρωινό μας”, μετέβησαν στο κανάλι του Φαλήρου και η Χριστίνα Κεφαλά και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές βδομάδες, είχε διαρρεύσει πως έγινε “κρούση” και στα παρακάτω ονόματα: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα