Νεφέλη Μεγκ: Το παρασκήνιο της συνέντευξης Μητσοτάκη – “Είμαι liberal, όχι Μπογδάνος με μπούκλα”

Νεφέλη Μεγκ: Το παρασκήνιο της συνέντευξης Μητσοτάκη – “Είμαι liberal, όχι Μπογδάνος με μπούκλα”
Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεφέλη Μεγκ INTIME NEWS

"Ήθελα να κάνω συνεντεύξεις με πολιτικούς, ο Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε" δήλωσε η νεαρή Influencer ενώ έδωσε το παρασκήνιο των όσων έγιναν. Τι είπε για τον πατέρα της.

Η γνωστή YouTuber Νεφέλη Μεγκ, που πήρε συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έκανε ιδιαίτερο “θόρυβο”, έδωσε εξηγήσεις για το παρασκήνιο, προσπαθώντας να απαντήσει στα σχόλια που δέχθηκε.

Όπως είπε, το γραφείο του πρωθυπουργού είναι εκείνο που την προσέγγισε, και τον γνώρισε πρώτη φορά στο Μαξίμου. Ανέφερε πως δεν της είχαν ζητήσει τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Κ. Μητσοτάκης από πρίν. “Δεν ζήτησαν τις ερωτήσεις. Πίεσα όσο μπορούσα”, είπε. “Αν θέλετε να το πιστέψετε καλώς, κι εγώ δεν θα το πίστευα”, ομολόγησε και είπε πως το μοντάζ το έκανε η ίδια, χωρίς να κόβει σχεδόν τίποτα από τη συνέντευξη.

Σχετικά με την κριτική που δικαίως, δέχθηκε, γιατί δεν ρώτησε για τις υποκλοπές, είπε πως “δεν πρόλαβε”, ενώ πρόσθεσε πως “είμαι πολίτης, όχι δημοσιογράφος”.

“Δεν μου ζητήθηκε να απενεργοποιηθούν τα σχόλια ίσα-ίσα εγώ είμαι που πάτησα πόδι για να κλείσουν και απενεργοποίησα το twitter μου, δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη την τοξικότητα”, ανέφερε. Για τις κομματικές θέσεις που την εκφράζουν, δήλωσε πως “δεν έχω κομματική θέση. Κάνω τα πάντα για συνέντευξη στον Τσίπρα, πριν δύο μήνες ο Ανδρουλάκης δεν ανταποκρίθηκε”, πρόσθεσε.

Ακόμη, είπε πως “δεν είμαι Μπογδάνος με μπούκλες, δεν είμαι καν δεξιά ούτε νεοφιλελεύθερη. Είμαι liberal με την αμερικανική έννοια, δηλαδή κεντρώα, κεντροαριστερή και μαλιστα στα κοινωνικά, αριστερή”, σημείωσε, αναφέροντας ακόμη πως την εκφράζουν πολλές από τις θέσεις του ΜέΡΑ25. “Παρότι έχω κατακράξει τον Γιάνη με ένα ν, οι θέσεις που εκφράζει είναι social-liberal”, δήλωσε.

Είπε ακόμη πως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως φιλελεύθερος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είναι συντηρητικός δεξιός”. “Αν ήμουν νεοφιλελεύθερη δεν θα ήθελα τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ούτε την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Εγώ θέλω διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, ένας δεξιός τα θέλει αυτά χέρι-χέρι. Εγώ θέλω ένα ανοιχτό μοντέλο οικονομίας για τη χώρα και στα κοινωνικά προσομοιάζω με την αριστερά”, υπογράμμισε σε άλλο σημείο. “Στην Ελλάδα δεν με εκφράζει 100% κανένα κόμμα, αυτή τη στιγμή. Αν ακούτε την έννοια “νεοφιλελεύθερος”, να διαβάσετε για αυτή για να καταλάβετε τι είναι. Τα τρολς και οι υπόγες είναι και από τις δύο πλευρές”, κατέληξε, επαναλαμβάνοντας πως ουδέποτε είχε πρόθεση να λειτουργήσει ως “πλυντήριο”.

Τέλος, σε ο,τι αφορά το αν πληρώθηκε ή όχι για τη συνέντευξη, προσπάθησε να απαντήσει αναφέροντας πως δεν έχει καν αυτοκίνητο και πως κυκλοφορεί με Μέσα Μεταφοράς. “Το καλό είναι πως με αυτά και με εκείνα συγκινήθηκε ο πατέρας μου και αποφάσισε να μου δώσει το αμάξι του για να επιστρέψω από την Έδεσσα. Και σχετικά με τον πατέρα μου, αν ερχόσασταν στην παράσταση θα ξέρατε πως τα έχω πει όλα για αυτόν και τη δουλειά του”.

Όλη η συνέντευξη που είχε δώσει ο πρωθυπουργός:

Σημειώνεται πως το πρωί της Μ. Τετάρτης, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, ο πρωθυπουργός είπε ότι έδωσε συνέντευξη στη Νεφέλη Μεγκ διότι “ήθελε να εκτεθεί στις σκληρές ερωτήσεις ενός κοριτσιού 25 ετών”. Χαρακτήρισε το TikTok “εργαλείο που έχει μεγάλη δύναμη και γεννά και μεγάλα ερωτηματικά γιατί ο αλγόριθμος αναπτύχθηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει απαγορεύσει σε όλα τα μέλη του υπουργικού να έχουν εφαρμογή ΤικΤοκ στα κινητά τους, αλλά το χρησιμοποιεί πολιτικά ο ίδιος “για να επικοινωνήσει αδιαμεσολάβητα με ένα κοινό, κυρίως νεότερης ηλικίας”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα