Νεκρός ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Νεκρός ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση
Ο Κέβιν Σπέισι Ο Κέβιν Σπέισι

Μία ακόμη απροσδόκητη τροπή πήρε το "σήριαλ" με τις περιπέτειες του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, καθώς ένας από τους άνδρες που τον είχαν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση το 2016 βρέθηκε νεκρός κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Νεκρός βρέθηκε άνδρας που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση το 2016, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη με το διάσημο ηθοποιό.

Ο άνδρας, μασέρ στο επάγγελμα, είχε κατηγορήσει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό ότι προσπάθησε να του πιάσει τα γεννητικά όργανα και να τον φιλήσει στο στόμα στη διάρκεια μιας συνεδρίας στο Μαλιμπού.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από δικαστικές αρχές, και μάλιστα μέσω της δικαστικής οδού γνωστοποιήθηκε και στους δικηγόρους του χολιγουντιανού σταρ, αν και δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία του άνδρα, ούτε επίσης και οι συνθήκες του θανάτου του. Το μόνο γνωστό στοιχείο είναι ότι η μήνυση που υπέβαλε κατά του Κέβιν Σπέισι το 2018 ήταν με το ψευδώνυμο “Τζον Ντο”.

Η πλευρά του Κέβιν Σπέισι αρνείται μέχρι σήμερα τις κατηγορίες, οι δικηγόροι του άνδρα υποστηρίζουν όμως ότι έχουν στην κατοχή τους τις μαρτυρίες δύο ακόμη μασέρ για παρενόχληση που δέχθηκαν από τον ηθοποιό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα