Νεκρός ο ράπερ PnB Rock – Τον πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια ληστείας

Νεκρός ο ράπερ PnB Rock – Τον πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια ληστείας
Ο ράπερ PnB Rock Owen Sweeney/Invision/AP

Ο διάσημος ράπερ PnB Rock δέχτηκε πυροβολισμούς σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες, όπου βρισκόταν με την κοπέλα του. Ο ληστής του ζήτησε αντικείμενα και στη συνέχεια τον σκότωσε.

Ο PnB Rock, ο ράπερ από τη Φιλαδέλφεια περισσότερο γνωστός για την επιτυχία του “Selfish” του 2016, πυροβολήθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ληστείας στο εστιατόριο Roscoe’s House of Chicken & Waffles στο Νότιο Λος Άντζελες το απόγευμα της Δευτέρας (12/09).

Σύμφωνα με το Los Angeles Times, η λοχαγός της αστυνομίας, Kelly Muniz, είπε ότι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο διάσημο εστιατόριο της Main Street και της λεωφόρου Manchester.

Ο 30χρονος Ροκ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ρακίμ Άλεν, βρισκόταν στο εστιατόριο με την κοπέλα του, η οποία είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαινόταν με ταγκ η τοποθεσία όπου βρίσκονταν. Μετά το περιστατικό η ανάρτηση διαγράφηκε.

Η Muniz είπε ότι ένας ύποπτος εισέβαλε με ένα πυροβόλο όπλο μέσα στο εστιατόριο και ζήτησε αντικείμενα από το θύμα. Πηγές είπαν στους Times ότι ο Ροκ έγινε στόχος για τα κοσμήματά του.

Το θύμα πυροβολήθηκε σχεδόν αμέσως από τον δράστη κατά τη διάρκεια της ληστείας, είπε η Muniz.

«Πυροβόλησε το θύμα και έφυγε τρέχοντας από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια απέδρασε από το πάρκινγκ», είπε.

Η Muniz είπε ότι το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μια πηγή επιβολής του νόμου, οι ερευνητές του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες εξετάζουν βίντεο ασφαλείας από το εσωτερικό του εστιατορίου για να αναγνωρίσουν τον δράστη. Ελέγχουν επίσης τις γύρω επιχειρήσεις για να δουν εάν τα συστήματα ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες του υπόπτου που διέφυγε.

Ο PnB Rock ήταν περισσότερο γνωστός για το σινγκλ του “Selfish” (2016), το οποίο έφτασε στο νούμερο 51 του αμερικανικού Billboard Hot 100.

Έδωσε επίσης απίστευτα φωνητικά στο επιτυχημένο σινγκλ του XXXTentacion “Changes”, το οποίο έφτασε στο top 20 του ίδιου chart. Κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ, το Catch These Vibes (2017) και το TrapStar Turnt PopStar (2019).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα