Νίκος Κουρκούλης: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με την Κέλλυ Κελεκίδου - "Δεν φτάσαμε εκεί"

Ο Νίκος Κουρκούλης στο "Πρωινό"
Ο Νίκος Κουρκούλης στο "Πρωινό" GLOMEX

Για τις δοκιμασίες που έχει περάσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ο Νίκος Κουρκούλης και σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις δεν δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα και τις δοκιμασίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου στα 18 χρόνια της κοινής τους πορείας, βάζοντας μάλιστα "τέλος" στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

"Είμαστε 18 χρόνια μαζί με την Κέλλυ και 13 χρόνια παντρεμένοι", δήλωσε αρχικά και παραδέχθηκε: "Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Έχει γίνει σούπα ότι χωρίζουμε. Αυτό γράφεται γιατί δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά τους σε κάθε στιγμή έξω, ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε και μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι 'είμαστε μαζί, είμαστε ερωτευμένοι και όλα είναι καλά'. Δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο και όσο απέχεις, δίνεις έναυσμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει", δήλωσε ο τραγουδιστής.

ADVERTISING

Σε ερώτηση μάλιστα του Γιώργου Λιάγκα για το εάν πέρασαν κρίση στον γάμο τους, ο Νίκος Κουρκούλης απάντησε θετικά, διευκρίνισε όμως δεν έφτασαν ποτέ σε σημείο χωρισμού. "Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί υπήρχε μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Αυτό το διάστημα ήταν κοντά στον ενάμιση χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν και μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού", ανέφερε.

Τόνισε μάλιστα πως το να ζήσουν δυο άνθρωποι χωριστά δεν είναι θέμα σκέψεων, αλλά δρομολόγησης της ζωής, λέγοντας πως "αν η ζωή κατά τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο... Το να ζήσουμε χώρια μάς βγήκε από μόνο του, σε μια στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας [...] Μάς συνέβησαν πράγματα που μάς εφεραν σε μια δυσχέρεια και χάσαμε το χαμόγελό μας".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
SHARE:

24Media Network