Νίκος Μουτσινάς: “Έκοψα το κρέας. Εδώ και δύο μήνες είμαι vegan”

Νίκος Μουτσινάς: “Έκοψα το κρέας. Εδώ και δύο μήνες είμαι vegan”
Νίκος Μουτσινάς Instagram

Στο πλατό της εκπομπής "Μαζί σου το Σαββατοκύριακο" βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη διατροφή του και τη μάχη του να χάσει περιττά κιλά.

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” ήταν σήμερα καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του να χάσει κιλά, ενώ αποκάλυψε πως εδώ και δύο μήνες είναι vegan.

“Πάχυνα. Είχα χάσει 22 κιλά, τώρα είναι λίγο λιγότερα. Κάποια στιγμή ανέβηκα στη ζυγαριά, την είχα μπροστά μου… αλλά δεν είχαμε ωραία σχέση. Το μυστικό για να γίνεις πολύ παχύς, είναι να παίρνεις φόρμες. Οπότε αγοράζοντας φόρμες είναι όλα χαλαρά. Εγώ έμπαινα σ’ αυτά δεν καταλάβαινα κάτι. Και κάποια στιγμή λέω μήπως τελικά δεν είναι όλα πρηξίματα; Δεν ήταν. Γιατί εμείς δεν έχουμε και την περίοδο. Δεν είναι ότι πεθαίνω για το φαγητό, απλά τρώω άτσαλα και βλακείες.

Αντί να φάω ένα κομμάτι τσιζκέικ, θα φάω το μισό. Σταμάτησα το κρέας. Εδώ και δύο μήνες έχω κόψει το κρέας, είμαι vegan. Βαρέθηκα με το κρέας. Είπα να το δούμε λίγο διαφορετικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα