Νίκος Μπάρκουλης: "Έχω δεχτεί bullying για τον πατέρα μου - Τον έλεγαν γέρο"

Νίκος Μπάρκουλης: "Έχω δεχτεί bullying για τον πατέρα μου - Τον έλεγαν γέρο"

Για τη σχέση του με τον πατέρα του, Ανδρέα μίλησε στην εκπομπή "2night Show" ο Νίκος Μπάρκουλης. "Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί, το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς".

Για τη σχέση του με τον πατέρα του, Ανδρέα μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης στην εκπομπή "2night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πως είχε δεχθεί bullying για τον πατέρα του και τη διαφορά ηλικίας που είχαν.

"Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι "ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα". Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια και έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά που έλεγαν", είπε ο Νίκος Μπάρκουλης.

ADVERTISING

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τον στοργικό ρόλο του πατέρα που είχε ο σπουδαίος ηθοποιός: "Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Δεν χρειαζόταν να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοιτούσε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του! Η μάνα μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια. Δεν γύρισε ποτέ να μου πει "είσαι ο γιος του Μπάρκουλη", ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχει γνώμη".

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε: "Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα, στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο "Just The Two Of Us (J2US)", τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network