Νταϊάνα Ρουβά: Η νικήτρια του Αυστραλιανού Voice έστειλε στον Σάκη και δεν της απάντησε

Νταϊάνα Ρουβά: Η νικήτρια του Αυστραλιανού Voice έστειλε στον Σάκη και δεν της απάντησε

Η Νταϊάνα Ρουβά είναι η νικήτρια του "The Voice" στην Αυστραλία και μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Eurovision. Το mail στον Σάκη.

Το “SBS” ανακοίνωσε τους τέσσερις τελευταίους διαγωνιζόμενους στο “Eurovision – Australia Decides in 2020”, από το οποίο θα προκύψει ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στη Eurovision του 2020.

Όπως αναφέρει ο ekirikas.com, ανάμεσά τους είναι και η ομογενής Νταϊάνα Ρουβά (Diana Rouvas), νικήτρια του αυστραλιανού “The Voice”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέσχω στο Eurovision – Australia Decides”, δήλωσε η Ελληνοαυστραλή καλλιτέχνης, για τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Gold Coast, στις 8 Φεβρουαρίου, 2020.

“Ως Ελληνοαυστραλή, είμαι περήφανη που θα εκπροσωπήσω τον πλούσιο πολιτισμό της χώρας μας και θα είναι τιμή μου να σταθώ στη σκηνή για την Αυστραλία. Είναι μια απίστευτη ευκαιρία για κάθε καλλιτέχνη. Θα παρουσιάσω τον αληθινό, αυθεντικό εαυτό μου στη σκηνή… το έργο της ζωής μου και τα όνειρά μου αυτή τη στιγμή”, τόνισε.

Η Ρουβά γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1984, στο Σίδνεϊ από Ελληνα πατέρα και Αυστραλή μητέρα.

Όπως αναφέρει ο neoskosmos.com, σε συνέντευξη για την ραδιοφωνία της SBS το 2014 είχε μιλήσει για τα ελληνικά της στοιχεία.

Η Νταϊάνα μεταξύ άλλων μίλησε και για το ταξίδι της στην Ελλάδα το 2013. Τότε ήταν που έμαθε ότι υπάρχει δάσος και φαράγγι Ρούβα καθώς επίσης και εμφιαλωμένο νερό. Κάποια στιγμή έστειλε και μέιλ, όπως δήλωνε τότε, στον Σάκη Ρουβά αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Για να δούμε αν τώρα ο Σάκης θα επικοινωνήσει μαζί της μετά τη μεγάλη επιτυχία της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα