Ντε Νίρο για Τραμπ: Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει

Ντε Νίρο για Τραμπ: Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει

Τι απάντηση στην ερώτηση αν πρόκειται να του δώσει γροθιά όπως είχε υποσχεθεί σε βίντεο του προεκλογικά

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει απειλήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον χτυπήσει στο πρόσωπο, τώρα όμως που είναι ο 45ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει».

Ο Ντε Νίρο, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC για να σχολιάσει τη νίκη – έκπληξη του Τραμπ στις εκλογές της Τρίτης.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ένα βίντεο λέγοντας ότι ήθελε να ρίξει μία μπουνιά στο πρόσωπο του Τραμπ αποκαλώντας τον «ηλίθιο, εθνική καταστροφή που φέρνει αμηχανία στη χώρα… αυτός ο ανόητος, αυτός ο Μπόζο».

Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντε Νίρο εάν πρόκειται να δώσει την γροθιά στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του».

Πάντως ο 73χρονος ηθοποιός μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ιταλική του υπηκοότητα λέγοντας ότι «θα πρέπει πιθανώς να κινηθώ προς τα εκεί».

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, Εκλογές ΗΠΑ
SHARE: