Ντένια Αγαλιανού: Από το Next Top Model στο Netflix

Ντένια Αγαλιανού
Ντένια Αγαλιανού INSTAGRAM @DENIA_AGALIANU

Η Ντένια Αγαλιανού συμμετείχε στο πρώτο Next Top Model το 2009. Δέκα χρόνια μετά την βλέπουμε στην επιτυχία του Netflix "El dragon"

Την Ντένια Αγαλιανού την γνωρίσαμε το 2009, όταν έλαβε συμμετοχή στο πρώτο Next Top Model της Ελλάδας. Το κορίτσι από τη Ζάκυνθο, 10 χρόνια μετά το ριάλτι μόδας, βρίσκεται στην Αμερική και έχει καταφέρει να χτίσει με επιτυχία μια καριέρα στην υποκριτική.

Όλα ξεκίνησαν, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο Μεξικό, να μάθει ισπανικά και να γραφτεί σε μια σχολή υποκριτικής. «Όταν ήμουν στο Next Top Model ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου.

ADVERTISING

Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτήν τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα ως καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Ουίλιαμς κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ -και ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά.

Δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες κι ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο DT.

Αφού συμμετείχε σε μια πληθώρα μεξικάνικων σίριαλ, η Ντένια τώρα είναι πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "El Dragon".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Netflix, GNTM, Μεξικό
SHARE:

24Media Network