Ντοκουμέντο: Απτόητη Πάολα τραγουδά στο πλημμυρισμένο νυχτερινό κέντρο

Ντοκουμέντο: Απτόητη Πάολα τραγουδά στο πλημμυρισμένο νυχτερινό κέντρο

Ενώ οι θαμώνες βρίσκονταν μέσα στο πλημμυρισμένο από τις βροχοπτώσεις μαγαζί, η Πάολα αποφάσισε να μην σταματήσει το τραγούδι και να διασκεδάσει τον κόσμο που ήταν εκεί για να την απολαύσει.

Η εμφάνιση της Πάολας με τον Γιώργο Παπαδόπουλο σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας το βράδυ του Σαββάτου στιγματίστηκε από την κακοκαιρία που έπληξε τόσο την Αχαΐα όσο και τη Ναυπακτία, προκαλώντας καταστροφές.

Τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ η Πάολα βρισκόταν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, οι ισχυρές καταιγίδες πλημμύρισαν το νυχτερινό κέντρο και εγκλώβισαν 1.000 ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, που σε συνεργασία με την «Ολυμπία Οδό», κατάφεραν να εξομαλύνουν την κατάσταση και να απεγκλωβίστηκαν σώους όλους τους παρευρισκομένους στο νυχτερινό κέντρο.

Ωστόσο, έως ότου βρεθεί μια λύση και ενώ οι θαμώνες βρίσκονταν μέσα στο πλημμυρισμένο από τις βροχοπτώσεις μαγαζί, η Πάολα αποφάσισε να μην σταματήσει το τραγούδι και να διασκεδάσει τον κόσμο που ήταν εκεί για να την απολαύσει.

Έτσι, τραγούδησε υπό βροχή και οι θαυμαστές της ανήρτησαν στα social media διάφορα βίντεο από το βροχερό και πλημμυρισμένο σκηνικό, που συνοδεύτηκε με μελωδίες, μουσική και χορό από την πίστα.

Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως το μαγαζί έχει πλημμυρίσει, πως τα τραπέζια, οι καρέκλες και όσοι βρίσκονται εκεί έχουν βραχεί, αλλά πως ο κόσμος συνεχίζει να διασκεδάζει και να απολαμβάνει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα