Ο χρήστης του Instagram που οδήγησε τον Παντελή Καναράκη στην αστυνομία

Ο χρήστης του Instagram που οδήγησε τον Παντελή Καναράκη στην αστυνομία
Ο Παντελής Καναράκης στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10»

Ο ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση για την εμμονή θαυμαστή που τον ανάγκασε να ζητήσει την βοήθεια των αρχών.

Για τις ακραίες αντιδράσεις ορισμένων χρηστών στα social media μίλησε ο Παντελής Καναράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10». Ο ηθοποιός που εμφανίζεται στο πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου, ακολουθώντας το μουσικό σχήμα στην περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, αναγνωρίζει πως «το instagram είναι το καινούριο του παιχνίδι»

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει έχει δεχτεί υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κάποιοι άνθρωποι το παρακάνουν, κάποιοι παραείναι τολμηροί, για κάποιο δικό τους λόγο, μπορεί να σου στείλουν και να σε βρίσουν» σημειώνει, τονίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για μειοψηφία.

Ο Παντελής Καναράκης αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής όμως πως έχει τύχει στο παρελθόν να αισθανθεί απειλή από το instagram. «Έχει τύχει και μια φορά που η συμπεριφορά (του χρήστη) ήταν άκρως επικίνδυνη και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Άγγιζε πολύ επικίνδυνα όρια θαυμασμού» αναφέρει για έναν συγκεκριμένο χρήστη που όπως φαίνεται είχε γίνειη σκιά του για δύο με τρία χρόνια. «Υπήρχε μια τέτοια συμπεριφορά για δύο-τρία χρόνια, ώστε χρειάστηκε να συμβουλευτώ τους ειδικούς και να επέμβουν οι αρχές» προσθέτει για την απόφασή του να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα