Ο έρωτας της Σοφίας Βεργκάρα και η μάχη με τους παπαράτσι

Sofia Vergara arrives at the Oscars on Sunday, Feb. 28, 2016, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Dan Steinberg/Invision/AP)
Sofia Vergara arrives at the Oscars on Sunday, Feb. 28, 2016, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Dan Steinberg/Invision/AP) DAN STEINBERG/INVISION/AP

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο, η πίεση της διασημότητας τούς έφερε πιο κοντά

Ο Τζο Μανγκανιέλο ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Σοφία Βεργκάρα ότι θα μπει σε περιπέτειες. Και δεν είχε άδικο αφού από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω του, αλλά όπως λέει, αξίζει τον κόπο.

Ο ίδιος χαμηλών τόνων ήθελε να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή, όμως όταν έχεις στο πλευρό σου μία γυναίκα όπως η Σοφία τότε σίγουρα οι παπαράτσι είναι κάθε στιγμή πλάι σου. «Δεν είχα άλλη φορά σχέση με μία διάσημη γυναίκα, γιατί ποτέ δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή των παπαράτσι και να νιώσω άβολα με αυτήν την κατάσταση», δήλωσε ο ηθοποιός στο Ocean Drive.

«Οι δυο μας ξέραμε ότι μόλις γίνει γνωστή η σχέση μας θα τραβήξουμε την προσοχή του κόσμου. Είχαμε συζητήσει για τις αλλαγές που θα γίνονταν στη ζωή μας, αλλά είναι η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη που ήμουν πρόθυμος να τα περάσω όλα αυτά», τόνισε ο 40χρονος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όλη αυτή η πίεση μας έχει φέρει πιο κοντά. Δεν είναι κάτι που μας ευχαριστεί... Προσπαθούμε να διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας. Το τέλος της ημέρας, πραγματικά είναι δική μας δουλειά και κανενός άλλου. Απλά την αγαπάω και μ’ αγαπάει... Και πληρώνουμε το τίμημα για αυτό καθώς ζούμε κάτω από τα δημόσια βλέμματα».

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ

Φωτογραφία: Dan Steinberg/Invision/AP

SHARE:

24Media Network