Ο Φουστάνος αποκαλύπτει: Είχα ερωτική σχέση με την συμπεθέρα μου

Ο Φουστάνος αποκαλύπτει: Είχα ερωτική σχέση με την συμπεθέρα μου
Ανδρέας Φουστάνος

Μερικές φορές η ζωή κρύβει απρόοπτα και εκπλήξεις. Κάτι τέτοιο βίωσε και ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, αποκαλύπτοντας μια "πιπεράτη" λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, μιλώντας για όλα και αποκαλύπτοντας και “πιπεράτες” πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και σε μία πρόσφατη δήλωσή του που προκάλεσε αίσθηση, αφού πρόσφατα είχε αποκαλύψει στο “Happy Day” ότι είχε ερωτική σχέση με την συμπεθέρα του.

“Είναι τόσο παλιά που είναι πλέον περασμένα” είπε για το εν λόγω ειδύλλιο, που έλαβε χώρα όταν ο ίδιος ήταν 20 ετών. Η ζωή όμως έχει γυρίσματα και η συγκεκριμένη γυναίκα επέστρεψε στη ζωή του πλέον ως… συμπεθέρα του, αφού είναι η μητέρα του συζύγου της αγαπημένης του κόρης Ιζαμπέλας.

“Οι συναντήσεις των ανθρώπων είναι τυχαίες, μπορεί να τύχει και αυτό”, είπε. Και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στην “πρώην” για να την ενημερώσει ότι “η κόρη μου τα έχει με το γιο σου”.

Τόνισε επίσης ότι ανέκαθεν οι γυναίκες της ζωής του ήταν μικρότερες από εκείνον, αλλά δεν τους κάνει επεμβάσεις, δεδομένου ότι τις είχε επιλέξει για αυτό ακριβώς που ήταν.

Ο Ανδρέας Φουστάνος δεν απέφυγε να αναφερθεί και στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη λέγοντας ότι ο έλεγχος που του έγινε ήταν υπερβολικός και ότι όλα τα δικαστήρια είχαν ως σκοπό να διευθετηθεί το ζήτημα και να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα