Ο Γουίλ Σμιθ έκανε κολονοσκόπηση και ανέβασε βίντεο στο Instagram με τα γυμνά του οπίσθια

Ο Γουίλ Σμιθ έκανε κολονοσκόπηση και ανέβασε βίντεο στο Instagram με τα γυμνά του οπίσθια
Will Smith Youtube

Το μήνυμά του για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης για την υγεία, στέλνει ο 51χρονος ηθοποιός με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

“Λένε πως δεν μπορείς να πιάσεις 50 εκατομμύρια followers στο Instagram χωρίς να δείξεις τα οπίσθιά σου. Οπότε να’ μαι, κάνοντας κολονοσκόπηση για να το πετύχω”, γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram ο 51χρονος ηθοποιός, που μετρά σχεδόν 40 εκατομμύρια ακόλουθους και ευελπιστεί να φτάσει σύντομα τους 50.

Η παραπάνω λεζάντα συνοδεύει βίντεο που δημοσίευσε η Γουίλ Σμιθ στο instagram από την επίσκεψη σε γιατρό προκειμένου να κάνει κολονοσκόπηση, όπου και αποκάλυψε στους φανς του τα γυμνά του οπίσθια.

Στο βίντεο που φαίνεται ο ηθοποιός να φοράει μία λευκή ρόμπα, εξηγεί με λεπτομέρειες τη διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε την υγεία μας κάνοντας τακτικές επισκέψεις στο γιατρό.

“Δείτε τα καλτσάκια μου και αυτή είναι η ρόμπα μου, η οποία ανοίγει από πίσω. Τα οπίσθιά μου θα είναι έξω ώστε να τους διευκολύνει”, αναφέρει ο ηθοποιός, ενώ η κάμερα θολώνει στο επίμαχο σημείο. “Είναι 2019, πρέπει να φροντίζουμε την υγεία μας. Υπάρχει μια σημαντική δέσμευση και ντροπή για να το καταφέρεις, αλλά φίλε πρέπει απλώς να το κάνεις», συνεχίζει.

Μιλώντας αργότερα με την γιατρό του, ο Σμιθ πληροφορήθηκε πως του αφαιρέθηκε ένας πολύποδας, που θα μπορούσε δυνητικά να εξελιχθεί άσχημα βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του αλλά κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε καθώς με την εξέταση εντοπίστηκε πολύ γρήγορα.

“Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές”, σχολίασε η γιατρός στην τηλεφωνική της συνομιλία με τον ηθοποιό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα