Ο Μπένεντικτ Κάμπερματς έσωσε ποδηλάτη που δεχόταν επίθεση από συμμορία

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς
Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς AP

Ο τηλεοπτικός "Σέρλοκ Χολμς" βρέθηκε να παλεύει με τέσσερις άνδρες που επιτέθηκαν άνανδρα σε ντελιβερά σε έναν δρόμο κοντά στην οδό Μπέικερ στο Λονδίνο

Στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή φαίνεται πως βρέθηκε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (γνωστός για τις ερμηνείες του ως Σέρλοκ Χολμς στην επιτυχημένη σειρά του BBC και ως Doctor Strange στις ταινίες της Marvel), ο οποίος έσωσε έναν ποδηλάτη από μία συμμορία στο Λονδίνο.

Ο Κάμπερμπατς και η σύζυγός του επέστρεφαν στο σπίτι τους από νυχτερινή έξοδο με ταξί όταν είδαν έναν διανομέα φαγητού με ποδήλατο να δέχεται χτύπημα με ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Ο Κάμπερμπατς φώναζε «αφήστε τον ήσυχο» καθώς έτρεχε προς τους δράστες της επίθεσης αποτρέποντας έτσι τον σοβαρότερο τραυματισμό του ποδηλάτη.

ADVERTISING

Επειδή η ζωή μιμείται την τέχνη, το επεισόδιο συνέβη κοντά στην οδό Μπέικερ, εκεί, όπου ζει ο Σέρλοκ Χολμς.

«Εδώ ήταν ο Σέρλοκ Χολμς συγκρούστηκε με τέσσερις δράστες, σε απόσταση αναπνοής από την Μπέικερ Στριτ», αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» ο οδηγός του ταξί, Μάνουελ Ντίας.

«Ο πελάτης μου όρμησε έξω από το ταξί, έτρεξε και τράβηξε μακριά τους δράστες. Στράφηκαν εναντίον του γι αυτό πήγα και εγώ. Κράτησα τον έναν νεαρό και ο Μπένεντικτ τον άλλο. Φαινόταν να ξέρει ακριβώς τι κάνει. Ήταν πολύ γενναίος. Έκανε τα περισσότερα, για να είμαι ειλικρινής. Όταν τους φώναξε: "Αφήστε τον ήσυχο" κατάλαβα ότι είναι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς», είπε ο οδηγός του ταξί.

«Βέβαια τα πράγματα έγιναν τότε σουρεαλιστικά. Ήταν ο Σέρλοκ Χολμς και πάλευε με τέσσερις δράστες επίθεσης λίγο πιο πέρα από την οδό Μπέικερ» πρόσθεσε ο Ντίας.

Ενώ η επίθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian», φέρεται να συνέβη τον Νοέμβριο, η ιστορία δημοσιοποιήθηκε τώρα για άγνωστους λόγους.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network