Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι και επίσημα ζευγάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι και επίσημα ζευγάρι

Σε ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Χάρι καταγγέλλει την παρείσφρηση των ΜΜΕ στη ζωή της αμερικανίδας φίλης του

O πρίγκιπας Χάρι επισημοποίησε σήμερα το όνομα της νέας του φιλενάδας, της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ, σε μια σπάνια ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία καταγγέλλει την "παρενόχληση" που υφίσταται η 35χρονη αγαπημένη του.

Στην ανακοίνωση, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ επικρίνει τα μέσα ενημέρωσης για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της νέας του φίλης λέγοντας ότι η Μαρκλ υφίσταται "σειρά καταχρήσεων και παρενοχλήσεων".

Οι βρετανικές εφημερίδες δεν σταματούν καθημερινά να γράφουν για την Μαρκλ, από τότε που έγινε γνωστός ο δεσμός της ηθοποιού και του πρίγκιπα.

ADVERTISING

"Η φίλη του Μέγκαν Μαρκλ υπέστη σειρά καταχρήσεων και παρενόχληση", γράφει στην ανακοίνωση ο Γραμματέας Επικοινωνίας του πρίγκιπα Χάρι στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά το ειδύλλιο μεταξύ του μικρότερου γιου της αείμνηστης Νταϊάνας και της μιγάδας ηθοποιού, γνωστής για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Suits".

"Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της δεσποινίδας Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν ήταν σε θέση να την προστατεύσει. Δεν είναι φυσιολογικό η δίδα Μαρκλ να υφίσταται τέτοια επίθεση ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τα Ανάκτορα καταγγέλλουν κυρίως "τη δυσφήμιση στην πρώτη σελίδα εφημερίδας εθνικής εμβέλειας", "τον σεξισμό και τον ρατσισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", τις "νομικές μάχες προκειμένου να μην δημοσιευτούν σε εφημερίδες δυσφημιστικές ιστορίες" και τις απόπειρες παράνομων παρεισφρήσεων δημοσιογράφων και φωτογράφων στην κατοικία της ηθοποιού.

Ο Χάρι είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής στο βρετανικό θρόνο μετά τον πατέρα του Κάρολο, τον αδελφό του Ουίλιαμ και τα δύο παιδιά αυτού, "ξέρει ότι οι σχολιαστές θα πουν ότι αυτό 'είναι το τίμημα', 'είναι μέρος του παιχνιδιού'. Αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι η ζωή της και η ζωή του πρίγκιπα", προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, του οποίου οι νεανικές περιπέτειες που έδωσαν τη φήμη του μεγάλου γλεντζέ, αναγκάστηκε τα τελευταία χρόνια να διαμορφώσει την εικόνα ενός πιο ώριμου προσώπου. Η ένταξή του στον βρετανικό στρατό, κυρίως η συμμετοχή του στην αποστολή στο Αφγανιστάν, συνέτεινε στην εξέλιξη αυτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγκαν Μαρκλ
SHARE:

24Media Network