Ο "Σούπερμαν" δεν φλερτάρει για να μην κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση

Ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Σούπερμαν
Ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Σούπερμαν AP

Οι πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού Χένρι Καβίλ για το κίνημα #MeToo προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να ζητήσει ήθελε να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Συγγνώμη ζήτησε από τους θαυμαστές του ο Χένρι Καβίλ ύστερα από τις επικρίσεις που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια συνέντευξη που έδωσε και στην οποία φαίνεται να μπερδεύει το φλερτ με τον βιασμό.

Μιλώντας στο GQ Australia, ο Καβίλ είπε ότι εξαιτίας του κινήματος #MeToo δεν φλερτάρει γιατί φοβάται μήπως οι γυναίκες τον κατηγορήσουν για σεξουαλική επίθεση.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι «ήθελε να ζητήσει συγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση και παρανόηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του».

«Η αναισθησία δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου, και θα ήθελα να διευκρινίσω και να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να κρατώ τις γυναίκες στην υψηλότερη δυνατή θέση, ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης, είτε πρόκειται για φιλία, είτε για επαγγελματική σχέση ή κάποια άλλη πιο σημαντική» δήλωσε ο Καβίλ.

SHARE: