Ο Σταρόβας για τη λήψη με τα παντελόνια κάτω: 'Δεν φαντάστηκα ότι θα πάρει διάσταση'

ΠΡΕΜΙΕΡΑ  ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗ  ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ  ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι λέει ο μουσικός για τη φωτογραφία του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έκανε το γύρο του διαδικτύου και τις αντιδράσεις που τον ανάγκασαν να την κατεβάσει

Διευκρινίσεις για την υπόθεση... "με τα παντελόνια κάτω" και τη φωτογραφία με τα οπίοσθια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε κοινή θέα στο instagram, δίνει ο Δημήτρης Σταρόβας. Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, εξηγεί για την ανάρτηση που συζητήθηκε και εν τέλει "κατέβηκε" από το προφίλ του: «Δεν περίμενα να γίνει θέμα γι’ αυτό την κατέβασα. Δεν φανταζόμουν. Πιο πολύ ήταν εσωτερική μας πλάκα, σαν να την έστειλα σε αυτόν αισθάνθηκα. Δεν φαντάστηκα ότι θα πάρει διάσταση. Δεν υπήρχε κάποια κακή πρόθεση, κάποια χυδαιότητα».

Θυμίζουμε πως στη ο συνεργάτης του Ράδιο Αρβύλα είχε στην επίμαχη λήψη κατεβασμένα τα παντελόνια του και ο 'φωτογράφος' του σχολίαζε: "Η αφόδευση είναι σαν την δημιουργία. Έρχεται την ώρα που δεν το περιμένεις".

Ο Σταρόβας για τη λήψη με τα παντελόνια κάτω: 'Δεν φαντάστηκα ότι θα πάρει διάσταση'
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Με τα παντελόνια κάτω': Η απρεπής ανάρτηση Σταρόβα στο instagram

SHARE: