Ο Τζόνι Ντεπ εκθέτει την Άμπερ Χερντ: Στο φως βίντεο με τον Τζέιμς Φράνκο

Ο Τζόνι Ντεπ εκθέτει την Άμπερ Χερντ: Στο φως βίντεο με τον Τζέιμς Φράνκο
Η Άμπερ Χερντ και ο Τζέιμς Φράνκο

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Τζέιμς Φράνκο στο ρετιρέ που διέμενε η Άμπερ με τον Ντεπ μοιράστηκε ο ηθοποιός στο δικαστήριο εν μέσω της πολύκροτης διαμάχης. Φέρεται να είχε δεχτεί επίσκεψη και από τον Έλον Μασκ.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ μαίνεται, με τον ηθοποιό να κρύβει -όπως φαίνεται- πολλούς άσους στο μανίκι του.

Ο Ντεπ και οι νομικοί του σύμβουλοι μοιράστηκαν πρόσφατα στο δικαστήριο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ασανσέρ της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι όσο ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Ισχυρίστηκε ότι η Άμπερ τον είχε απατήσει τόσο με τον Τζέιμς Φράνκο όσο και τον Έλον Μασκ ενώ οι δύο άντρες φαίνεται -σύμφωνα με τα αποσπάσματα- πως επισκέφθηκαν την νεαρή ηθοποιό στο εν λόγω διαμέρισμα πριν τον -επίσημο τουλάχιστον- χωρισμό τους.

Το υλικό από τις κάμερες φέρεται να καταγράφηκε μια μέρα μετά από έναν μεγάλο καβγά που είχαν η Άμπερ και ο Ντεπ. Η ηθοποιός φαίνεται να κατεβαίνει με το ασανσέρ στο υπόγειο της πολυκατοικίας και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα να επιστρέφει με τον Φράνκο.

Οι δύο δείχνουν να γνωρίζουν ότι στον ανελκυστήρα υπάρχει κάμερα ασφαλείας στην οποία στέκονται πλάτη. Παράλληλα, ο Φράνκο φαίνεται να ακουμπά το κεφάλι του στον ώμο της ηθοποιού και εκείνη αντίστοιχα να σκύβει προς το μέρος του.

Τον ίδιο μήνα η Άμπερ είχε δεχτεί επίσκεψη στο ρετιρέ και από τον Έλον Μασκ.

Η νομική ομάδα του Ντεπ θεωρεί τους δύο “μάρτυρες” και τους ζητά να καταθέσουν στην πολύκροτη δίκη. “Ενδιαφερόμαστε για τον Φράνκο και τον Μασκ ως μάρτυρες καθώς διαθέτουμε αποδεικτικά στοιχεία πως οι δύο άντρες είδαν το πρόσωπο της Άμπερ Χερντ τις επόμενες ημέρες και νύχτες από αυτές που ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ντεπ την χτύπησε στις 21 Μαΐου” ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού Adam Waldman.

Αναφορικά με τον Τζέιμς Φράνκο και τον Έλον Μασκ κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα παραπάνω στιγμιότυπα ενώ αναμένεται πράγματι να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα