Ο Usain Bolt άκουσε τη μαμά του και αρραβωνιάστηκε

Ο Usain Bolt άκουσε τη μαμά του και αρραβωνιάστηκε

Η κοπέλα του Usain Bolt φαίνεται να ξέχασε τις αμέτρητες φορές που ο καλός της την απάτησε και αποφάσισε να τον αρραβωνιασθεί (Pics + Vids)

Ο Usain Bolt φαίνεται να ακολούθησε τη συμβουλή της μαμάς του και τελικά να το αρραβωνιάστηκε το κορίτσι που τον περίμενε σαν άλλη Πηνελόπη, την ώρα που εκείνος αλώνιζε στα κλαμπ του Ρίο ντε Τζανέιρο και του Λονδίνου απολαμβάνοντας κάθε ώρα και διαφορετική συντροφιά.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης αφού γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα τρία μετάλλια που κατάφερε να κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και τα 30α γενέθλιά του, ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη είπε να αφήσει πίσω τις ροζ βραδιές, που απασχόλησαν τα διεθνή ΜΜΕ και να γυρίσει στην Kasi Bennett.

Ο Usain Bolt άκουσε τη μαμά του και αρραβωνιάστηκε
© INSTAGRAM / KASI.B

Ο Bolt πήρε την φίλη του και πήγαν διακοπές και εκεί της έκαναν πρόταση γάμου και το μοντέλο, μόλις είδε το δαχτυλίδι, ξέχασε όλες τις άλλες που πέρασαν από το κρεβάτι του, τις τελευταίες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως ο βασιλιάς του στίβου την απάτησε με τρεις διαφορετικές γυναίκες στη Βραζιλία και τουλάχιστον 6 στο Λονδίνου, αλλά μπροστά στην "παντοτινή αγάπη" αυτά είναι λεπτομέρειες.

Ο Usain Bolt άκουσε τη μαμά του και αρραβωνιάστηκε
© JADY DUARTE/WHATSAPP

Όπως είχε δηλώσει και η αδερφή του αθλητή "Η Kasi έχει πλέον συνηθίσει την απιστία του Usain".

(ΠΗΓΗ: Dailymail)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Usain Bolt παρτάρει με 6 νέες καυτές υπάρξεις στο Λονδίνο

Duarte: Ο Bolt μου έδειξε τον 'κεραυνό' του και με έριξε στο κρεβάτι

Ο Usain Bolt συνέχισε το πάρτι στο Λονδίνο με νέες συνοδούς

SHARE: