Οι τελευταίες σκηνές του Πολ Γουόκερ στο Fast and Furious 7

default image

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με τις τελευταίες σκηνές του Πολ Γουόκερ στην πολυαναμενόμενη ταινία Fast and Furious 7 (pics+vid)

Ο Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του το Νοέμβριο του 2013 σε τροχαίο ατύχημα, όταν η Porsche στην οποία επέβαινε προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και κατέληξε, εν τέλη, σε ένα δέντρο στο οδόστρωμα.

 

Ο θάνατός του συγκλόνισε όχι μόνο τους συνεργάτες του, καθώς τότε βρισκόταν στην μέση των γυρισμάτων για την 7η ταινία του Fast and Furious, αλλά και τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

 

Μετά το θάνατό του κυκλοφόρησαν δυο ταινίες που πρωταγωνίστησε, το θρίλερ Hours και η ταινία δράσης Brick Mansions, τα γυρίσματα των οποίων ολοκληρώθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ενώ η τρίτη, το Fast and Furious 7, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο και να σπάσει κάθε ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων.

 

Τα γυρίσματα της ταινίας κατάφεραν να ολοκληρωθούν με τη βοήθεια ειδικών εφέ, καθώς όπως αναφέρεται είχε πραγματοποιηθεί, μόλις, το 1/3 των γυρισμάτων όταν έχασε τη ζωή του ο Γουόκερ.

Σήμερα είναι η πρώτη παγκόσμια προβολή του επίσημου τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας και σε πολλές από τις σκηνές περιλαμβάνεται ο αδικοχαμένος ηθοποιός. Η πιο συγκινητική στιγμή του σύντομου βίντεο είναι όταν ο αφηγητής λέει: “Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι οι άνθρωποι εδώ, αυτή τη στιγμή” και το πλάνο επικεντρώνεται στο χαμογελαστό πρόσωπο του ηθοποιού.

(Πηγή: Mirror)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα