Ολίβια Ροντρίγκο: Αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται την απότομη αναγνωρισιμότητά της

Ολίβια Ροντρίγκο: Αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται την απότομη αναγνωρισιμότητά της
AP/ Evan Agostini

Η μόλις 18 ετών τραγουδίστρια, Ολίβια Ροντρίγκο, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, πώς αντιμετωπίζει την αλλαγή στη ζωή της, που ήρθε χάρη στην αναγνωρισιμότητα που απέκτησε.

Η 18χρονη Ολίβια Ροντρίγκο (Olivia Rodrigo) μετά τη μεγάλη της επιτυχία μιλάει για το τι κάνει ώστε να παραμείνει ευτυχισμένη και υγιής καθώς απολαμβάνει τη διασημότητά της.

Η νεαρή τραγουδίστρια του «Good 4U» μιλά στη Vogue Singapore για την καριέρα της και πώς άλλαξε η ζωή της από τότε που έγινε ποπ σταρ, συμπεριλαμβανομένου του πώς το να βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει επηρεάσει τη ψυχική της υγεία.

«Κάνω ένα βήμα τη φορά. Μπορεί αυτό όμως να είναι πολύ δύσκολο για τη ψυχική μου υγεία. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που με συμπαθούν και με κρατούν μακριά από όλον τον θόρυβο και τα ταμπλόιντ ή από αυτά που γράφονται για μένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό ήταν πάντα κορυφαία προτεραιότητα».

«Είναι αστείο πώς η αναγνωρισιμότητα αλλάζει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν αλλάζει τίποτα στη ζωή. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζα πριν από ένα χρόνο είναι ακόμα τα προβλήματα που έχω και ό,τι με έκανε χαρούμενη πριν από ένα χρόνο μου φέρνει χαρά και τώρα. Είναι απλά μια άλλη πτυχή της ζωής που πρέπει να μάθω πώς να αντιμετωπίζω, αλλά δεν αλλάζει το ποια είμαι ως άνθρωπος», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Ροντρίγκο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ακόμα ότι ήταν «εκπληκτικό» να βλέπει «ποιος με υποστήριζε πραγματικά και ποιος όχι» αφού έγινε γνωστό το όνομα της. Και εξήγησε: «Μερικές φορές όταν έχεις μεγάλη επιτυχία πολύ γρήγορα, μπορεί να τρομάξει τους ανθρώπους και να τους κάνει να νιώσουν διαφορετικά. Αυτό ήταν ένα ενδιαφέρον πράγμα που έπρεπε να μάθω. Τα καταλαβαίνω όλα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα