Όλοι σχολιάζουν τα ψεύτικα και εξωπραγματικά οπίσθια της Μαντόνα

Όλοι σχολιάζουν τα ψεύτικα και εξωπραγματικά οπίσθια της Μαντόνα

Φαίνεται πως η Μαντόνα πρόσθεσε εμφυτεύματα στους γλουτούς της, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλό. Στο βίντεο που έγινε viral όλοι σχολιάζουν το πόσο περίεργα μοιάζουν και την ομοιότητα με την Kim Kardashian.

Η “Βασίλισσα της Ποπ” μπορεί να έχει κλείσει τα 60 της χρόνια, αλλά δεν χάνει ποτέ την ιδιαίτερη γοητεία της, το καλογυμνασμένο σώμα της και την αίγλη της σταρ.

Είναι, όμως, λογικό οι μεγάλες σταρ, τραγουδίστριες και ηθοποιοί, να προβαίνουν σε πλαστικές, αισθητικές επεμβάσεις και διάφορες μικροαλλαγές στο σώμα ή στο πρόσωπό τους.

Φαίνεται πως κάτι τέτοιο επιχείρησε στους γλουτούς της η Μαντόνα, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωσε. Η προσθήκη εμφυτευμάτων δεν έγινε απλώς αισθητή, αλλά φαντάζει και πολύ περίεργη στο σώμα της.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το κονσέρτο που έδωσε στη Νέα Υόρκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο τα οπίσθιά της φαίνονται διογκωμένα και πολύ μεγαλύτερα από όσο θα έπρεπε.

Στο βίντεο η Μαντόνα τραγουδά μαζί μετον 13χρονο γιο της στη σκηνή, αλλά η μεταξύ τους σύμπραξη πέρασε απαρατήρητη, αφού τα οπίσθιά της τραβάνε την προσοχή.

Όλοι σχολιάζουν την έντονη ομοιότητα με τους γλουτούς της Kim Kardashian, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μόδα τα μεγάλα οπίσθια.

Η Μαντόνα, πάντως, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα τα σχόλια για τα εμφυτεύματα που φέρεται να έβαλε, αναρτώντας μια φωτογραφία και γράφοντας στη λεζάντα:

“Δεν ζητώ την έγκριση κανενός. Έχω δικαίωμα να παρεμβαίνω ελεύθερα στο σώμα μου όπως όλοι οι υπόλοιποι. Σε ευχαριστώ 2019! Θα είναι μια καταπληκτική χρονιά!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα