Εξοργιστική δήλωση Ορφανού για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: Εμένα γιατί δεν με βίασαν;

Εξοργιστική δήλωση Ορφανού για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: Εμένα γιατί δεν με βίασαν;

Η γνωστή ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού επέρριψε, εμμέσως πλην σαφώς, ευθύνες στα θύματα των βιασμών.

Αλγεινή εντύπωση, κυρίως για την έλλειψη σεβασμού απέναντι στα θύματα, προκάλεσαν όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, γνωστή κυρίως από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σήριαλ “Ρετιρέ” της δεκαετίας του 90, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ και έπλεξε το εγκώμιο των δύο, επιρρίπτοντας, ταυτόχρονα, ευθύνες στα θύματα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα.

«Εκείνη την ώρα μπήκε ο Πέτρος μου λέει τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις” (σσ με λάγνα φωνή). Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;

Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Από εδώ το ψωμί από εκεί το κρεβάτι. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα