Οριστικό το διαζύγιο για Λιάγκα - Σκορδά

Οριστικό το διαζύγιο για Λιάγκα - Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από το ερχόμενο φθινόπωρο

Τέλος στη κοινή τους πορεία στην τηλεόραση αποφάσισαν να βάλουν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Το τηλεοπτικό ζευγάρι θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους από το ερχόμενο φθινόπωρο, με την Φαίη Σκορδά να παραμένει στο πρωινό του ANT1 και το Γιώργο Λιάγκα να αναζητά την τύχη του στην απογευματινή και τη βραδινή ζώνη με δύο νέα τηλεοπτικά προγράμματα που του εμπιστεύεται το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ευχή Λιάγκα να παρατήσει το Πρωινό, πραγματοποιήθηκε

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Το Πρωινό" γκρίνιαζε σχεδόν από την πρώτη χρονιά για την παρουσία του στο πρωινό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε πριν έξι χρόνια από το μεγάλο κανάλι και συνεχίζεται τις τρεις τελευταίες σεζόν από τη συχνότητα του ANT1, δηλώνοντας πως δεν θα ήθελε να παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής. Στα τηλεοπτικά πηγαδάκια για χρόνια όλοι έκαναν λόγο για "νάζια" του παρουσιαστή που πάντα κατέληγε να ξεκινά το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα πλάι στη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του καναλιού λοιπόν, το Πρωινό παραμένει με μόνη κεντρική παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, πλαισιωμένη από το γνωστό πάνελ (με άρωμα μεσημεριανού) και αρκετές προσθήκες συνεργατών, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναλαμβάνει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με τίτλο Lucky Room που έχει στόχο να μπει δυναμικά στα τηλεπαιχνίδια που μοιάζουν να αναβιώνουν και να κερδίζουν μερίδα τηλεθεατών στην τηλεόραση.

Τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη επέλεξε ο Γιώργος Λιάγκας

Τρανό παράδειγμα, η επιλογή του STAR να τοποθετήσει ως lead στο δελτίο ειδήσεων τον Τροχό της Τύχης, κίνηση που του χάρισε την πρωτιά στη ζώνη και μέσους όρους τηλεθέασης πέριξ του 20%. Άλλωστε, στο χορό των τηλεπαιχνιδιών είχε μπει ξανά πρώτος ο Alpha με το "Άκου τι είπαν", με το κανάλι της Κάτζας να ετοιμάζει την επιστροφή του "Deal" για την ερχόμενη χρονιά και πάλι με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο.

Rising Star Vs The Voice από το ερχόμενο φθινόπωρο

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος με λύπη αποχαιρέτισε την παρουσίαση του The Voice, αναλαμβάνει παρουσιαστής στο νέο μουσικό show του ΑΝΤ1, Rising Star. Το κόνσεπτ που έχει ήδη προβληθεί σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού, θέλει τους διαγωνιζόμενους να ψηφίζονται live από το κοινό, με εκείνον που θα συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία να συνεχίζει. Το Rising Star έχει να ανταγωνιστεί το δοκιμασμένο και επιτυχημένο The Voice, που από τον Οκτώβρη μετακομίζει στο STAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network