Όταν η Τζένη Μπαλατσινού είχε “ανακαλύψει” τον Κοντιζά και η παραγωγή δεν τον ήθελε

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού είχε “ανακαλύψει” τον Κοντιζά και η παραγωγή δεν τον ήθελε

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε πάει στο εστιατόριο του σεφ Σωτήρη Κοντιζά και ήθελε να τον βγάλει στην τηλεόραση, αλλά η παραγωγή δεν δέχτηκε. "Τώρα είδανε τι καριέρα έχει κάνει!" δήλωσε.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε τους λόγους που ήθελε τον Κοντιζά στην εκπομπή της, αλλά και γιατί δεν έγινε τελικά η συνεργασία τους. Δήλωσε, επίσης, ότι μάλλον θα επιστρέψει τηλεοπτικά και όταν οριστικοποιηθεί, θα ανακοινωθεί από το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί.

Είπε χαρακτηριστικά για τον Σωτήρη Κοντιζά:

“Ήθελα πάρα πολύ τον Κοντιζά για την εκπομπή μου. Είχα πάει στο εστιατόριό του, που έκανε εξαιρετικό φαγητό και τότε είχα πει στην παραγωγή να κάνουμε δοκιμαστικό, ώστε να τον πάρουμε. Δεν άρεσε στην παραγωγή και τώρα είδανε τι καριέρα έχει κάνει! Μ’ άρεσε πολύ το πώς μαγείρευε, είναι λιτός και συγκεκριμένος, έγραφε πολύ ωραία και ήταν μία διαφορετική φάτσα στην τηλεόραση. Δεν είχε tattoo, δεν ήταν ο κλασικός τύπος”.

Σχετικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση, η Μπαλατσινού είπε πως θα κάνει σίγουρα κάτι, αλλά θα ανακοινωθεί επίσημα από το ίδιο το κανάλι. Τα μόνα στοιχεία που έδωσε είναι πως θα προβάλλεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και ότι έχει βρει ήδη σεφ και είναι κάποιος με τον οποίον συνεργάστηκαν ξανά τηλεοπτικά στο παρελθόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα