Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “τσαλακώνεται” είναι ακόμη πιο σέξι

Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “τσαλακώνεται” είναι ακόμη πιο σέξι

Ανάμεσα στις σέξι φωτογραφίσεις της, στα λάγνα βλέμματα και τις μοδάτες εμφανίσεις της, η Ηλιάνα εμφανίζεται απλή, χαμογελαστή και με μία... χαρτοπετσέτα στη μύτη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πανέμορφη, καλλίγραμμη, σέξι και βγάζει προς τα έξω μία πολύ ωραία εικόνα. Πέρα, όμως, τη μεσογειακή της ομορφιά και την αριστοκρατική της παρουσία, η Ηλιάνα διαθέτει χιούμορ, είναι cool και της αρέσει πολύ να “τσαλακώνεται”, χωρίς να φοβάται.

Αυτό έκανε, άλλωστε, και στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα στις σέξι φωτογραφίσεις της, στα λάγνα βλέμματα και τις μοδάτες εμφανίσεις της, η Ηλιάνα εμφανίζεται απλή, χαμογελαστή και με μία… χαρτοπετσέτα στη μύτη. 

Η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε μετά από το MadWalk 2019, όπου η Ηλιάνα είχε κατείχε μια ιδιαίτερη θέση, έπειτα από όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, του τρεξίματος και του άγχους. Το μοντέλο συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα πολύ όμορφο κείμενο, βγαλμένο απ’ την καρδιά της.

Ανάμεσα στα “ευχαριστώ” προς την ομάδα της, στην ευγνωμοσύνη που εξέφρασε προς όλους όσοι ήταν κοντά της και δούλεψαν για το project, η Ηλιάνα καταγράφει και κάποιες όμορφες σκέψεις σχετικά με την αγάπη που θα πρέπει να έχει ο κάθε άνθρωπος για τον ευατό του.

Μεταξύ άλλων γράφει:

“Ορίστε λοιπόν αυτό είναι το «φρικαρισμένο-ευτυχισμένο» πρόσωπό μου η «γυμνή αλήθεια» που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας. Πίστεψέ με αγάπη μου είναι εντάξει να φρικάρεις.Είναι εντάξει να αγχώνεσαι κάνοντας νέα πράγματα (μικρά ή μεγάλα). Αλλά αν σέβεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου και αυτό που κάνεις και αν έχεις ανοιχτό μυαλό και ακούς και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να το απολαύσεις. Έυχομαι ολόψυχα να το κάνεις.

Η σέξι πλευρά της, πάντως, δεν κρύβεται, είτε διαφημίζει αθλητικά παπούτσια…

…είτε διαφημίζει μαγιό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα