Πάμελα Άντερσον για Τιμ Άλεν: “Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το μόριό του”

Πάμελα Άντερσον για Τιμ Άλεν: “Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το μόριό του”
Πάμελα Άντερσον Omar Vega/Invision/AP IMAGES

Η Πάμελα Άντερσον προχωρά σε αποκαλύψεις στο βιβλίο της "Love, Pamela", περιγράφοντας, μεταξύ άλλων, ένα ενοχλητικό περιστατικό με τον Τιμ Άλεν όταν εκείνη ήταν 23 ετών.

Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, η Πάμελα Άντερσον περιγράφει ένα σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας “Home Improvement ” το 1991, όταν ήταν 23 ετών, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Τιμ Άλεν.

Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν στο διάδρομο με τη ρόμπα του. Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδιξε το μόριό του – ήταν εντελώς γυμνός από κάτω. Είπε ότι ήταν δίκαιο, γιατί με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα άβολα“, σύμφωνα με ένα απόσπασμα του “Love, Pamela”, το οποίο έλαβε το Variety πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Άλεν, ο οποίος ήταν 37 ετών την εποχή του φερόμενου περιστατικού, προφανώς αναφερόταν στο εξώφυλλο της Άντερσον για το Playboy, το οποίο βοήθησε την ανερχόμενη ηθοποιό να μετατραπεί σε ένα από τα διασημότερα sex symbols.

“Όχι, δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο”, είπε ο Άλεν σε δήλωσή του στο Variety.

Ο συγκεκριμένο ισχυρισμός είναι ένας από τους πολλούς στο βιβλίο, το οποίο περιγράφει την άνοδο της Άντερσον από μια μικρή πόλη από το νησί του Βανκούβερ σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο.

Το “Home Improvement” ήταν ένα από τα πρώτα έργα της Άντερσον, όπου έπαιξε τη Lisa, ενώ έγινε γρήγορα η Νο. 1 τηλεοπτική σειρά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εμφανίστηκε στις δύο πρώτες σεζόν της κωμικής σειράς του ABC πριν φύγει για να επικεντρωθεί στο “Baywatch”, το οποίο μετατράπηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο που εξήχθη σε 150 χώρες.

Το “Love, Pamela” είναι ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους της χρονιάς από την HarperCollins. Σε αυτό, η Άντερσον αναφέρεται στην επιτυχημένη περσινή σειρά “Pam and Tommy” του Hulu. Η Άντερσον παρουσιάζεται ως μαμά στη σειρά, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022 και εμβαθύνει στο διαβόητο sex tape που είχε κλαπεί από το σπίτι της με τον τότε σύζυγό της Τόμι Λι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα