Ο αδερφός του Παντελίδη θα παραλάβει το βραβείο του Παντελή

default image

Το μουσικό γεγονός της τηλεόρασης του MAD θα τιμήσει τον τραγουδιστή που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από μερικούς μήνες, με τον αδερφό και φίλους του εκλιπόντος να παραλαμβάνουν το βραβείο

Λίγες ώρες απομένουν πριν την διεξαγωγή των φετινών βραβείο MAD και η φετινή διοργάνωση αναμένεται ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού σκοπεύουν να αποδώσουν βραβείο στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος και βρήκε τραγικό θάνατο μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος αναμένεται να είναι το βράδυ της Τρίτης παρών στα MAD VMA Awards, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο, μαζί με φίλους του αδερφού του. “Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάζει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής” φέρεται να δηλώνει σε άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα Freddo.

Εξάλλου, φίλος του Παντελίδη που αναμένεται να βρίσκεται στην απονομή σημειώνει: “Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών” και συμπληρώνει: “Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του… Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά”.

ΠΗΓΗ FREDDO

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα