Παντελής Τουτουντζής: Η απόκτηση παιδιών με τον σύντροφό του και ο ρόλος της Φουρέιρα

Παντελής Τουτουντζής: Η απόκτηση παιδιών με τον σύντροφό του και ο ρόλος της Φουρέιρα
Παντελής Τουτουντζής - Η Ελένη Φουρέιρα innstagram

Με ποιον τρόπο η Ελένη Φουρέιρα βοήθησε να αποκτήσει παιδιά ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του.

Στην κάμερα του “Super Κατερίνα” μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος ρωτήθηκε και για την στενή φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία, όπως αποκάλυψε ο make-up artist, τον στήριξε πολύ ώστε να γίνουν γονείς με τον σύντροφό του.

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας», ανέφερε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Το είπε και το εννοούσε», σημείωσε ο make-up artist.

«Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες», τόνισε ο Παντελής Τουτουντζής.

Παρακάτω, όλα όσα δήλωσε:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα