Παντρεύεται η Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Βενετία

Παντρεύεται η Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Βενετία
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Βενετία και είπε το μεγάλο "ναι". Η πρώτη φωτογραφία με το μονόπετρο. Τι είχε δηλώσει πριν καιρό για το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Πρόταση γάμου έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι αναμένει με μεγάλη χαρά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, που θα είναι αγοράκι.

Ο παρουσιαστής και μοντέλο χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην διάσημη influencer, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Βενετία της Ιταλίας, με τους δυο τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο χέρι της. Πάνω στο δικό της, βρίσκεται το χέρι του αγαπημένου της, ενώ στο φόντο βλέπουμε ένα από τα γραφικά κανάλια της πανέμορφης ιταλικής πόλης.

“ΝΑΙ. Sorry, I’m taken”, έγραψε στην ανάρτησή της η γνωστή influencer, ενώ τα σχόλια από φίλους και θαυμαστές της με θερμές ευχές, έπεσαν “βροχή”.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με την πρόταση γάμου

Υπενθυμίζεται, πως πριν από μερικές βδομάδες, η Ιωάννα Τούνη είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο γάμου. Η ίδια απάντησε αστειευόμενη, πως δεν ξέρει και πως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια, δήλωσε πως ιδανικά θα ήθελε να είχε παντρευτεί πρώτα, επειδή η ίδια είναι παιδί εκτός γάμου.

“Μας προέκυψε το μωράκι, εγώ θα ήθελα πολύ, επειδή είμαι παιδί εκτός γάμου, θα ήθελα να τα είχα κάνει όλα με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Αλλά τώρα θα δούμε”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα