Ιωάννα Τούνη: “Είμαι παιδί εκτός γάμου, θα ήθελα να είχα πρώτα παντρευτεί”

Ιωάννα Τούνη: “Είμαι παιδί εκτός γάμου, θα ήθελα να είχα πρώτα παντρευτεί”
Ιωάννα Τούνη Glomex

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τα άσχημα σχόλια που έλαβε στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Για την δύσκολη εγκυμοσύνη της, τον πιθανό γάμο με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και για τα άσχημα σχόλια που δέχεται στο Instagram, έκανε λόγο η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στην πικρία που της δημιούργησαν τα άσχημα σχόλια χρηστών στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

“Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν “ποιανού είναι το παιδί“. Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση “οι έξυπνοι του πληκτρολογίου” είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα”.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη, μίλησε για τους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, τονίζοντας πως συχνά αδιαφορεί.

“Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί”, είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου η ίδια απάντησε αστειευόμενη, πως δεν ξέρει και πως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια, δήλωσε πως ιδανικά θα ήθελε να είχε παντρευτεί πρώτα, επειδή η ίδια είναι παιδί εκτός γάμου.

“Μας προέκυψε το μωράκι, εγώ θα ήθελα πολύ, επειδή είμαι παιδί εκτός γάμου, θα ήθελα να τα είχα κάνει όλα με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Αλλά τώρα θα δούμε” είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα