Παπαγεωργίου – Μαλέσκου: Η κόντρα, τα “σεξιστικά σχόλια” και η αυστηρή απάντηση

Παπαγεωργίου – Μαλέσκου: Η κόντρα, τα “σεξιστικά σχόλια” και η αυστηρή απάντηση
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ιωάννα Μαλέσκου Instagram @ilianapapageorgiou @imaleskou

Πώς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στις παρουσιάστριες των εκπομπών "Pop Up" και "Love it". Τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Ο ρόλος του ΣΚΑΙ.

Κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές μέρες ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή κάποια σχόλια του γνωστού μοντέλου στον αέρα της εκπομπής της “Pop Up” για το ντύσιμο της παρουσιάστριας του “Love It”.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή της Ηλιάνας προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση της Μαλέσκου στην εκπομπή της, όπου φορούσε ένα σέξι μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ και παραλίγο να έχει ένα “ατύχημα”. Στο πάνελ της εκπομπής του Alpha ακούστηκαν σχόλια όπως “Η Ιωάννα και οι δύο φίλες της”, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12:00; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ, να πας κάπου αλλού”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ενημερώθηκε για τα σχόλια αυτά και στον αέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ αποφάσισε να τοποθετηθεί, αποκαλώντας όσα ακούστηκαν “σεξιστικά” και εκφράζοντας τη λύπη της για την απουσία αλληλεγγύης ανάμεσα στις γυναίκες.

“Λυπάμαι πάρα πολύ όταν γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Δέχθηκα μία επίθεση άκρως σεξιστική και απόλυτα προσβλητικά για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό”, ανέφερε η παρουσιάστρια.

Έπειτα, σχολιάζοντας τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως σχολίασε μόνο στιλιστικά την εμφάνιση της Μαλέσκου και πως η ίδια είναι το θύμα στην υπόθεση, προσθέτοντας πως δεν έκανε κάτι κακό για να ζητήσει συγγνώμη.

“Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθειά μας και κακοπροαίρετος δεν είναι κανείς… Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγγνώμη αν έχω κάνει κάτι κακό. Θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, ε δεν θα ζητήσω συγγνώμη, όχι. Εγώ στάθηκα στο στιλιστικό κομμάτι. Αν δεν της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο είναι θέμα της”, δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η νομική υπηρεσία του ΣΚΑΪ εξέτασε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στο οποίο αναφέρεται στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα