Πάρις Τζάκσον: Η παράξενη ζωή της ως κόρη του Μάικλ Τζάκσον

Πάρις Τζάκσον: Η παράξενη ζωή της ως κόρη του Μάικλ Τζάκσον
2021 CHRIS PIZZELLO/AP IMAGES

Η 22χρονη Πάρις μίλησε στη νέα YouTube σειρά της Ναόμι Κάμπελ για τη ζωή της δίπλα στον Μάικλ Τζάκσον, αλλά και τα νέα της βήματα ως μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Από την μια πλευρά, υπάρχουν οι κατηγορίες ενηλίκων που υποστηρίζουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον τους παρενόχλησε όταν βρίσκονταν σε προεφηβική ηλικία, όπως αποτυπώθηκαν στο ντοκιμαντέρ ‘Leaving Neverland’ και από την άλλη, βρίσκουμε την Πάρις Τζάκσον, η οποία μιλώντας στο talk show ‘No Filter’, περιέγραψε τη ζωή της ως κόρη του θρύλου της pop, μαζί με τα αδέλφια της, Μάικλ Τζόζεφ ‘Πρινς’ και Πρινς Μάικλ ‘Μπλανκετ’, χρησιμοποιώντας τα πιο όμορφα χρώματα.

Η Πάρις είπε στη Ναόμι Κάμπελ: “Η μητέρα μου έμεινε έγκυος από τον Μάικλ στο Παρίσι, γι’ αυτό και πήρα αυτό το όνομα. Αλλά στην πραγματικότητα μεγάλωσα παντού, στο Λος Άντζελες στη Νότια Αμερική, στην Βρετανία, στην Μέση Ανατολή. Γυρίσαμε όλο τον κοσμο μαζί με τον πατέρα μου”.

Πόσο εύκολο ήταν το να είσαι είσαι κόρη του Μάικλ Τζάκσον: “Ήταν ευλογία και προνόμιο. Ο πατέρας μας, δεν ενδιαφερόταν να μας δείξει μόνο τη χλιδή και το glamour της pop. Έδινε προτεραιότητα στο να μορφωθούμε, να αποκτήσουμε πλήρη εικόνα του κόσμου γύρω μας, ακόμα και των χωρών του τρίτου κόσμου. Να μην γίνουμε κακομαθημένα πλουσιόπαιδα”. Η πραγματικότητα είναι πως όντως, η Πάρις Τζάκσον διατηρεί μια χαμηλών τόνων παρουσία στη σύγχρονη showbiz, έχοντας κυκλοφορήσει το μουσικό album ‘Wilted’ και συμμετάσχει στην ταινία ‘Gringo’, δίπλα στη Σαρλίζ Θερόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα