Πάρις Τζάκσον: Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε

Πάρις Τζάκσον: Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον μιλά για τα παιδικά της χρόνια, τις αμέτρητες απόπειρες αυτοκτονίας, τα χρόνια σε σχολείο επανένταξης και τις συνθήκες θανάτου του πατέρα της, που όπως λέει, δείχνουν πως επρόκειτο για προμελετημένη ανθρωποκτονία

Η κόρη του βασιλιά της ποπ μεγάλωσε και δίνει την πρώτη της εις βάθος συνέντευξη στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone. Τα παιδικά της χρόνια, η απέραντη λατρεία και πίστη στον Michael Jackson, οι αμέτρητες απόπειρες αυτοκτονίας και το σχολείο επανένταξης που τη βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα. Τι λέει για τις κατηγορίες σε βάρος του πατέρα της και τις συνθήκες θανάτου της…

Η Πάρις είναι νέα, όμορφη, κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας και φέρει το όνομα ενός από τους πιο διάσημους άνδρες του 20ου αιώνα. Και όπως όλα δείχνουν δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει αυτό το “πλεονέκτημα” της αναγνωρισιμότητας να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Ήταν απλά μίσος για τον ίδιο μου το εαυτό

Στη συνέντευξή της η Paris εξομολογείται πως, παρά το γεγονός πως μόνο ένα περιστατικό πήρε δημοσιότητα, έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πολλές φορές. “Ήταν απλά μίσος για τον ίδιο μου το εαυτό” σημειώνει. “Χαμηλή αυτοεκτίμηση, η σκέψη πως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά, που με έκανε να πιστεύω πως δεν ήμουν άξια να ζω άλλο” προσθέτει. Μετά την τρίτη απόπειρα, οι γιατροί συνέστησαν στους κηδεμόνες της να εισαχθεί σε σχολείο επανένταξης, για το οποίο η Τζάκσον έχει μόνο καλά λόγια να πει. Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε καταθλιπτική και έπρεπε να αντιμετωπίσει το άγχος της εφηβείας, όμως σήμερα δηλώνει πως είναι “καθαρή”, δεν λαμβάνει καμιά φαρμακευτική θεραπεία και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Εκείνη την περίοδο της συναισθηματικής αστάθειας μάλιστα, από την ηλικία των 13 με 15 ετών, η κόρη του βασιλιά της ποπ εκμυστηρεύεται πως έκανε παρέα με μεγαλύτερούς της και έκανε “πράγματα που κορίτσια στην ηλικία της δεν θα έπρεπε”. Στα 14, δέχτηκε, όπως λέει, σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο. “Δεν θέλω να δώσω παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και ήταν πολύ δύσκολο για μένα”. Η Πάρις αναφέρεται και στις διαδικτυακές επιθέσεις που δεχόταν και συνεχίζει να δέχεται μέσω ίντερνετ, με βασικό στόχο, κατά κύριο λόγο, τον πατέρα της. “Όλο αυτό το ζήτημα της ελευθερίας του λόγου είναι υπέροχο” σημειώνει: “όμως νομίζω πως οι πατέρες το έθνους δεν είχαν προβλέψει τα social media όταν συνέταξαν τη διακήρυξη των δικαιωμάτων”.

Φανταστείτε τον γονιό σας να κλαίει για τον κόσμο που τον μισεί για κάτι που δεν έχει κάνει

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για τον Μάικλ Τζάκσον, αναφορικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, η Πάρις όμως παραμένει ακούραστος υπερασπιστής του ονόματος του πατέρα της. Όπως λέει, ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα θερμός υποστηρικτής της διαφορετικότητας, ενθάρρυνε τα παιδιά του να μορφωθούν και ήθελε απλά εκείνα να είναι ευτυχισμένα. Για το θέμα συγκεκριμένα της δικαστικής διαμάχης σημειώνει: “Ο πατέρας μου έκλαιγε τις νύχτες. Φανταστείτε τον γονιό σας να κλαίει με τον κόσμο που τον μισεί για κάτι που δεν έχει κάνει” και προσθέτει: “Άρχισα να μισώ τον κόσμο μετά από αυτό που του έκανε. Σκεφτόμουν: ‘Πώς γίνεται οι άνθρωπο να είναι τόσο κακοί’;”.

Είναι προφανές. Όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση

Άλλωστε, η Πάρις Τζάκσον πιστεύει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε και ορκίζεται να συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση ώσπου να αποδοθεί δικαιοσύνη. “Είναι προφανές. Όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση” αναφέρει και προσθέτει: “Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας και εντελώς ‘βλακεία’, αλλά όλοι οι πραγματικοί φαν και η οικογένεια το γνωρίζει. Ήταν παγίδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα