Πέγκυ Ζήνα: Δεν κρατάω κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού

Πέγκυ Ζήνα: Δεν κρατάω κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή "The 2night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ένσταση που είχε η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού στο να ερμηνεύσει το τραγούδι 'Άνθρωποι μονάχοι".

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night Show" βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας καθώς για την ένσταση που είχε η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού στο να ερμηνεύσει το τραγούδι 'Άνθρωποι μονάχοι".

«Η αποχή μου από τις Αθηναϊκές πίστες ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου. Κάποια στιγμή ήθελα να παρουσιάσω τις εμπειρίες μου με έναν δικό μου τρόπο. Ξεκίνησα να το χτίζω στη Θεσσαλονίκη και ένιωσα την ανάγκη να το κάνω κι εδώ» ανέφερε σχετικά με την επιλογή της να εμφανίζεται φέτος στο νυχτερινό κέντρο «ΦΩΣ», μακριά από τις μεγάλες πίστες και τις καλλιτεχνικές συμπράξεις των παλαιοτέρων ετών.

ADVERTISING

«Δεν ανήκω στους τραγουδιστές που λένε μόνο δικά τους τραγούδια. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο εγωιστές» πρόσθεσε και αποκάλυψε την... έκπληξη του φετινού προγράμματός της: «Στο ΦΩΣ την καλησπέρα την λέω εγώ. Εγώ ανοίγω το πρόγραμμα και μου αρέσει πολύ».

Μιλώντας για το περιστατικό με το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι» που ερμήνευσε στα βραβεία MAD και την ένσταση που είχε η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού, η Πέγκυ Ζήνα είπε: «Το κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ», είπε και υπογράμμισε ότι δεν κρατά κακία στην οικογένεια της αξέχαστης τραγουδίστριας αφού καταλαβαίνει τη θέση τους απέναντι στο έργο της: «Αν γίνει κάτι για μένα όταν φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα να θυμώσει κανείς μαζί της».

Δείτε την ερμηνεία της Πέγκυ Ζήνα στα μουσικά βραβεία MAD:

SHARE:

24Media Network