Πένθος για την Σάρον Στόουν – Πέθανε ο 11 μηνών ανιψιός της

Πένθος για την Σάρον Στόουν – Πέθανε ο 11 μηνών ανιψιός της
Σάρον Στόουν 2021 @ Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο μόλις 11 μηνών ανιψιός και βαφτισιμιός της Σάρον Στόουν, έφυγε από τη ζωή όταν σταμάτησαν να λειτουργούν τα ζωτικά του όργανα. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Στο πένθος βυθίστηκε η Σάρον Στόουν και οι συγγενείς της, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη και συγκλονιστική απώλεια.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω των social media πως έφυγε από τη ζωή ο μόλις 11 μηνών ανιψιός της, ο Ρίβερ Γουίλιαμ Στόουν, τον οποίο μάλιστα είχε βαφτίσει.

Η 63χρονη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με στιγμές του μικρού Ρίβερ και γράφοντας χαρακτηριστικά: “River William Stone Sept. 8, 2020 – Aug. 30, 2021″.

Ο Ρίβερ ήταν το μικρότερο παιδί του αδερφού της Σάρον Στόουν, Πάτρικ και της γυναίκας του, Τάσα, οι οποίοι ζουν στο Οχάιο με τα τρία τους παιδιά.

Έφυγε από τη ζωή όταν σταμάτησαν να λειτουργούν τα ζωτικά του όργανα.

Νωρίτερα, πριν από μερικές μέρες, η δημοφιλής ηθοποιός είχε κάνει γνωστό με ανάρτησή της πως ο ανιψιός της πάσχει από οργανική ανεπάρκεια και μόνο “με ένα θαύμα” θα μπορούσε να ζήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα