Πένυ Αγοραστού: “Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, όλα είναι στημένα για να γίνει ντόρος”

Πένυ Αγοραστού: “Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, όλα είναι στημένα για να γίνει ντόρος”
Πένυ Αγοραστού glomex - ant1

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού μίλησε για την εμπειρία της στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, για τη "μετάβασή" της στην υποκριτική και τον ρόλο της στο "Μαύρο Ρόδο".

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/5) η Πένυ Αγοραστού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική διαδρομή της, το πέρασμά της από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ενώ σχολίασε και την τηλεόραση του «σήμερα».

«Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο ALTER. Δεν μου λείπει καθόλου. Βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ. Τις έχω απομυθοποιήσει, τα έκανα στα 18 μου και πλέον δεν μου αρέσει. Όλα είναι στημένα, τα περισσότερα γίνονται για να γίνει ένας ντόρος. Μου φαίνονται υπερβολικά όλα. Στο ALTER ο καθένας είχε τον ρόλο του. Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θες να έχεις δουλειά, μπορείς να πεις στην αρχισυντάκτρια “δεν θέλω να πω κακό λόγο;”. Δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος έχει την εμπειρία ή είναι δυνατός σαν χαρακτήρας θα το κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο», τόνισε.

«Είναι βαρετό να έχεις μια θετική άποψη σύμφωνα με την τηλεόραση. Αν για παράδειγμα η μαμά μου βλέπει το πρωινό, δεν θα βαρεθεί; Οι εκπομπές στα πρωινά είναι ναι μεν ψυχαγωγικές, αλλά είναι και gossip. Με τσάντισε που δεν μπορούσα να αλλάξω το όλο θέμα με τους ρόλους. Πλέον δεν θα το έκανα, θα έλεγα αυτή είναι η άποψή μου και εάν σας κάνει. Δεν θέλω να μου λέει κάποιος τι να λέω και τι να πιστεύω. Με θύμωσε η τηλεόραση και ακόμα με θυμώνει. Με θυμώνει το να θάβουμε τον άλλον, να κράζουμε και να τα βγάζουμε όλα στη φόρα», συνέχισε.

Σχετικά με τη «μετάβασή» της από την κωμωδία στο δράμα, με τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο», η ίδια είπε:

«Αφού τελείωσε το θέμα με το ALTER είπα θα το κυνηγήσω αλλιώς το πράγμα. Πήγα, τελείωσα και τη δραματική σχολή. Το ξέρω ότι μου πάει περισσότερο το δράμα και το λέω σε όλους… Ο κόσμος με είχε συνηθίσει εδώ και 5 χρόνια στο ρόλο της ελαφρόμυαλης… Θεωρώ ότι είμαι δραματική και μου αρέσει πιο πολύ από την κωμωδία. Είναι μια ωραία σειρά και ένας πολύ ωραίος ρόλος».

Ενώ για τη σχέση της με τη θρησκεία, η ίδια είπε: «Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω για μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Μου είπε η κ. Διδασκάλου ότι πήγε και θέλω και εγώ και της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα