Λουκία Παπαδάκη: Δίνει το απόλυτο spoiler για το “Μαύρο Ρόδο” – “Σε απλά ελληνικά, η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό”

Λουκία Παπαδάκη: Δίνει το απόλυτο spoiler για το “Μαύρο Ρόδο” – “Σε απλά ελληνικά, η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό”
Λουκία Παπαδάκη MEGA

Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε στο "Έλεος!" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της. Η σχέση της με τον χρόνο, ο ρόλος της κακιάς στη "Λάμψη" και το "Μαύρο Ρόδο".

Καλεσμένη στο “Έλεος!” της Τετάρτης (22/03) βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με αποκαλύψεις για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή που έφεραν στο φως άγνωστες πτυχές της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε αρχικά για την ασύλληπτη περιπέτεια του να μεγαλώνεις, αλλά και τη γνώση που αποκτά κανείς μεγαλώνοντας τόσο για την καλοσύνη όσο και για τις αιχμές μας, γιατί όπως είπε “οι άνθρωποι δεν είναι άγγελοι, και θα ήταν βαρετό αν ήταν”.

Η ίδια ανατρέχοντας στην πολυετή καριέρα της, η ίδια ανέφερε πως στις εποχές της μεγάλης δόξας στη “Λάμψη”, την αντιμετώπιζαν ακραία, ωστόσο όσο κι αν ακούγεται περίεργο δεν την αντιπάθησαν ποτέ. “Ταυτίστηκαν με τον ρόλο, αλλά κάπου διεστραμμένα περίεργα μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνιθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Με ‘πόναγαν’ πολλές γυναίκες. Πολλές φορές ενίσταμαι γιατί δεν ήταν μια κακιά, γιατί μια κακιά θα ήταν αδιάφορη. Πόσο κακός μπορεί να είναι κανείς και να προξενεί ακόμα το ενδιαφέρον; Αυτός ο ρόλος ήταν επειδή η αφετηρία της ήταν ένας παθιασμένος ακραίος έρωτας, για αυτόν τα έκαν όλα”, είπε για τον ρόλο της στη “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου.

Αναφέρθηκε όμως και στη συμμετοχή της στη δραματική σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο” σχολιάζοντας πως αισθάνεται πολύ ωραία παίζοντας εκεί, ενώ ακολουθώντας το χιουοριστικό σχόλιο του Ηλία Ψινάκη για το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, η Λουκία Παπαδάκη έδωσε το απόλυτο spoiler, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό”, ενώ δεν αποκάλυψε εάν τελικά η μοναχή πετάξει τα ράσα και ακολουθήσει τον έρωτα.

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Λεωνίδας Κακούρης, θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο ηθοποιός υποδυόταν τον άντρα της στη “Λάμψη”, ενώ τώρα στο “Μαύρο Ρόδο”, εκείνη υποδύεται την πεθερά του! “Έχουμε γελάσει αφάνταστα!”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα