Μαύρο Ρόδο: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε – Ποιο θα είναι το τέλος Πέτρου και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε – Ποιο θα είναι το τέλος Πέτρου και Ελισάβετ
Μαύρο Ρόδο MEGA

Με ένα διπλό επεισόδιο ρίχνει "αυλαία" η δραματική σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο", που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Τι θα δούμε στο φινάλε που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (06/07).

Μία ιστορία αγάπης που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Ένας μεγάλος έρωτας που συνάντησε πολλά εμπόδια. Δύο νέα παιδιά που ξεπέρασαν τις αναστολές τους με σκοπό να βρουν την ευτυχία.

Το τέλος δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχεται με ένα διπλό επεισόδιο, την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21:00.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μάς προσκαλούν στο φινάλε της μοναδικής τους ιστορίας. Θα καταφέρει να νικήσει η αληθινή αγάπη;

Μαύρο Ρόδο: Τελευταία επεισόδια 140 & 141 – Πέμπτη 6 Ιουλίου

H Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. Η Κασσιανή είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. Ο Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό και παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία καταρρέει μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

Μαύρο Ρόδο MEGA

Ο Πέτρος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ελισάβετ για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η Κασσιανή, φυλακισμένη, ζητάει μετάνοια από τον Μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, όταν παράλληλα έρχεται στο χωριό ο Θέμης που τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Η Αλεξία έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο. Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Βίκος από τον Θέμη; Τι θα συμβεί στην τελευταία συνάντηση του Βίκου με την Φιλαρέτη; Ποιο θα είναι το τέλος της σχέσης του Πέτρου με την Ελισάβετ;

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το trailer του μεγάλου φινάλε της σειράς

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα