Πηνελόπη Πλάκα: “Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης – Μία γειτόνισσα με έσωσε”

Πηνελόπη Πλάκα: “Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης – Μία γειτόνισσα με έσωσε”
Η Πηνελόπη Πλάκα στο The 2Night Show Instagram (the2nightshow_ant1tv)

Σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show". Τι δήλωσε για την περίοδο κατάθλιψης που την είχε "κλείσει" στο σπίτι για 7 μήνες.

Για την περίοδο που “φλέρταρε” με την κατάθλιψη, για τη γειτόνισσα που την “τράβηξε” μακριά από τη δύσκολη εκείνη φάση, αλλά και για τον έρωτά της μίλησε η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε ψυχολόγος. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε τι θα γίνει και κυριολεκτικά με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα“, εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ακόμα, η όμορφη η ηθοποιός που συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” αναφέρθηκε στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν και ευτυχισμένη, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

“Δεν είμαι έτοιμη να παντρευτώ και να γίνω μητέρα, έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα