Πολυδερόπουλος: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη όταν έπαιζε τον serial killer στο “Τατουάζ”

Πολυδερόπουλος: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη όταν έπαιζε τον serial killer στο “Τατουάζ”
Νίκος Πολυδερόπουλος Instagram@nikolaospolyderopoulos

Πρωταγωνιστής ενός απίστευτου περιστατικού έγινε ο Νίκος Πολυδερόπουλος την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά "Τατουάζ" όταν βρέθηκε με μία τηλεθεάτρια σε ένα ασανσέρ.

Πολλοί ηθοποιοί έχουν ταυτιστεί κάποια στιγμή στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού με κάποιον ρόλο ή χαρακτήρα που έχουν ενσαρκώσει, στην περίπτωση όμως του Νίκου Πολυδερόπουλου τα πράγματα πήραν μία διαφορετική τροπή.

Ένα από τα ευτράπελα που του συνέβησαν όσο πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά του Alpha Τατουάζ” υποδυόμενος τον Ορφέα, έναν serial killer, μοιράστηκε ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Έχοντας δηλώσει και παλαιότερα πως είχε πάρει πολύ σοβαρά τον συγκεκριμένο ρόλο, για τις ανάγκες μάλιστα του οποίου απομονώθηκε στη Γαύδο, ο Νίκος Πολυδερόπουλος θυμήθηκε μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που είχε γυρίσει για τη σειρά αλλά και τη συνάντησή του με μία τηλεθάτρια σε ένα ασανσέρ.

“Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έκανα τον serial killer όπου είχα κάνει έναν φόνο και φεύγοντας έπρεπε να πάω στο σπίτι μου για να κρύψω τα ρούχα μου κλπ. Με έβαλε σε μια ανησυχία, αγχώθηκα σαν να το είχα κάνει ήδη. Λεπτή ισορροπία και η γραμμή στο ψέμα και την αλήθεια”, δήλωσε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε για τις πιο ακραίες αντιδράσεις που βίωσε, είπε: “Θυμάμαι έχω μπει σε ένα ασανσέρ και ήταν μέσα μια κυρία και μόλις πήγα να πατήσω το κουμπί ούρλιαξε και της λέω ‘είμαι άκακος’. Έλεγαν ‘α, να ο φονιάς'”,

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα