Πολυμενέας - Καφέ της Χαράς: "Είναι ωραίο να κάνεις έναν συμπαθέστατο τσιγκούνη"

Ο Κώστας Φλωκατούλας στο The 2night Show
Ο Κώστας Φλωκατούλας στο The 2night Show GLOMEX

Ο Κώστας Φλωκατούλας ή αλλιώς ο Πολυμενέας από το "Καφέ της Χαράς" μίλησε στο The 2night Show για τον ρόλο του, το remake, αλλά και το μπακάλικο της σειράς!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" στον ΑΝΤ1 τον Κώστα Φλωκατούλα. Ο ηθοποιός, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος εδώ και 38 χρόνια, μίλησε για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" στη μικρή οθόνη, καθώς και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, "του Πολυμενέα", τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

"Έχω χαρεί που το υποδέχθηκε έτσι ο κόσμος το "Καφέ της Χαράς", για μένα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είχα έναν μικρό φόβο, μήπως τους έχουμε πρήξει με τις συνεχείς επαναλήψεις. Έλεγα θα γυρίσει ο κόσμος και θα μας πει "αμάν πια". Παρόλα αυτά, ήταν σαν να το περίμεναν. Ένα περίεργο πράγμα. Συναντηθήκαμε και με τους άλλους ηθοποιούς, είναι πολύ καλό το κλίμα, όλα είναι καλά".

Όσο για τον ρόλο του, ο "Πολυμενέας" δήλωσε πως "Είναι ωραίο να κάνεις έναν τσιγκούνη, ο οποίος είναι συμπαθέστατος". 

"Το μπακάλικο που βλέπουμε στο Καφέ ήταν πραγματικό μπακάλικο. Όταν κάναμε τα γυρίσματα έμπαινε κόσμος να αγοράσει. Σταματούσαμε τα γυρίσματα για να αγοράσουν οι πελάτες και συνεχίζαμε. Ήταν καταπληκτικό αυτό, δεν ενοχλούσε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα έχει κλείσει σαν μπακάλικο. Δεν ξέρω αν οι ιδιοκτήτες πήραν σύνταξη. Δε ξέρω τι έγινε. Αλλά ξαναστάθηκε ο ίδιος χώρος. Απλώς δεν είναι σε λειτουργία".

SHARE:

24Media Network