ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Ο Χάρης Ρώμας στο The 2night show

Χάρης Ρώμας: "Υπήρξαν αντιδράσεις για τη φωτογράφιση που πόζαρα ως έγκυος"

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για το εξώφυλλο περιοδικού στο οποίο πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά και αναφέρθηκε στην "κόντρα" με τη Σοφία Μουτίδου για το "Καφέ της Χαράς".

Ο Νίκος Ψαρράς στο The 2night show

Νίκος Ψαρράς: Τελείωσα από τις "Άγριες Μέλισσες", ίσως με δείτε στο "Καφέ της Χαράς"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες", τον ρόλο του Σταμάτη, τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά και τα επόμενα σχέδιά του.

"Καφέ της Χαράς" και "Στην υγειά μας"

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν "Καφέ της Χαράς" και "Στην υγειά μας"

Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του "Καφέ της Χαράς" την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Υψηλά νούμερα για το ρεβεγιόν του "Στην υγειά μας" και το εορταστικό επεισόδιο του "Πέτα τη Φριτέζα".

Καφέ της Χαράς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με "Καφέ της Χαράς" - Τι έγινε στην πρεμιέρα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς χθες και μας βρήκε καθισμένους στον καναπέ να περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα του "Καφέ της Χαράς". Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο αλλά και πως σχολίασε το Twitter.

Χάρης Ρώμας

Καφέ της Χαράς: Αποκαλύψεις για την "Μπουλίτσα" και τη Θ. Παπαθωμά

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, πρόκειται να δούμε τη Θεοφανία Παπαθωμά σε μια guest εμφάνιση στη σειρά, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει και η "Μπουλίτσα".

Χάρης Ρώμας

Χάρης Ρώμας: "Έχω 9 χρόνια σχέση, πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων"

Για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα, την αγάπη, αλλά και τη σχέση στην οποία βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια μίλησε ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.

Ζέτα Δούκα

Είναι επίσημο: Η Ζέτα Δούκα νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς"

Η Ζέτα Δούκα θα συμμετάσχει στο sequel του "Καφέ της Χαράς" και θα έχει έναν ρόλο - έκπληξη! Ο Χάρης Ρώμας έδωσε κάποια tips για τον χαρακτήρα που θα ερμηνεύσει, αλλά και για τη σχέση που θα έχει με τον "Περίανδρο Πόπωτα".