Πώς η Κέιτι Πέρι “βούλιαξε” μετά το χωρισμό της – Οι τάσεις αυτοκτονίας

Πώς η Κέιτι Πέρι “βούλιαξε” μετά το χωρισμό της – Οι τάσεις αυτοκτονίας
Η Κέιτι Πέρι Instagram

Το 2017 η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ χώρισαν ενώ το άλμπουμ που κυκλοφόρησε εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια πούλησε ελάχιστα. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα που βίωσε.

Σε συνέντευξή της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι μίλησε για το χωρισμό της με τον Ορλάντο Μπλουμ το 2017. Εξηγώντας πως είχε χάσει κάθε ίχνος ελπίδας, παραδέχτηκε πως είχε σκεφτεί να προχωρήσει ακόμα και στο απονενοημένο διάβημα. 

Ο σύντομος χωρισμός του ζευγαριού αλλά και η αποτυχία του άλμπουμ που κυκλοφόρησε τότε η Κέιτι Πέρι, του “Witness”, το οποίο πούλησε μόνο 162.000 αντίτυπα, συνέβαλαν στο να βυθιστεί σε μια έντονη θλίψη. Όπως εξηγεί, ήταν το αίσθημα της ελπίδας, αυτό που την βοήθησε να βρει τον εαυτό της και τελικά την έσωσε. 

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ έσμιξαν και πάλι λίγο καιρό μετά. Μάλιστα, το καλοκαίρι θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ ο ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ. 

Οι δύο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν όμως το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού “πάγωσε” προσωρινά τα σχέδια τους.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ξανά για τη μάχη της με την κατάθλιψη, η οποία την είχε “ρίξει” στο κρεβάτι, ενώ έχει χαρακτηρίσει τα δύο αυτά χρόνια μετά τον χωρισμό της, τα σκληρότερα της ζωής της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα